HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, September 6, 2013

Happy friday!

För första gången på över ett år betyder fredag någonting speciellt. Det är den där dagen före helgen. Den sista arbetsdagen.

Nu har jag klarar min första vecka på yrkesrehabiliteringen. Jag är stolt, lycklig och tacksam. Förutom en utmattad kropp är jag den mest välsignade människan i hela världen. Jag är nämligen. På rätt plats. I rätt tid. Och omgiven av rätt människor.

Planen för helgen är att låta allt landa. Låta datorn ligga platt. Andas extra djupt. Ta korta och varsamma steg. Vila mycket. Kanske läsa. Kanske yoga. Kanske bara vara. Förhoppningsvis få en skymt av vatten eller skog. 

Trevlig helg fina själar! 

5 comments:

 1. JEEEE!!! Så glad för dej finaste bästaste vännen! Ha en skön helg! Kramar!

  ReplyDelete
 2. Låter som en mycket bra helgplan. :)

  ReplyDelete
 3. Verkligen superduperunderbara nyheter!!!! Är otroligt glad för din skull! Rauhan kautta bara ända in i kärlekens ljus!!

  Megagigasuperfanttikramar!

  ReplyDelete
 4. Hoppas du haft en underbar helg, min vackra vän.
  <3

  ReplyDelete
 5. ÅH.TACK TACK TACK. Ni är bäst!Kram.

  ReplyDelete