HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, September 3, 2013

Hej alla barn!

Ni som är nya och inte har hängt med på hela resan från början. Om ni är intresserade av hur jag haft det nu under det senaste året kan ni ta en titt på de här inläggen.

Varför? Inlägget som blåste in ärlighetens vind i den här bloggen. 
Hej från julstudion (videoblogg)

Fotograf: Johanna Jungell

Ps. Jag är så tacksam över er. Att ni är här och hänger med mig gör mitt liv så mycket lättare och framförallt roligare. JEE! Ni är bäst! Snart ska vi nog hitta på någonting riktigt skoj här. Det kan ni behöva efter alla dessa inlägg om jobbigheter som ni läser er igenom.

Puss på er!

4 comments:

 1. Du är ju supercool och megamodig! High five på dig:)

  ReplyDelete
 2. Men hej Anne! TACK! High-five! Kul att du kika in.

  ReplyDelete
 3. Okej nu tänker jag ge mej till känna. Hej jag heter Ida och har ganska nyligen hittat till din blogg. Vill bara säga TACK för att du skriver så ärligt och fint och inspirerande! Härligt. Superfint. Tack. xx

  ReplyDelete
 4. Hej hej Ida! Tack för att du är här. Fint att du blir inspirerad. Det blir jag också av dig. Kram!

  ReplyDelete