HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, September 10, 2013

HöstguldIdag har jag haft en prestationsfri dag. Lugn. Skön. Och harmonisk. Sneglade på disken när jag kom till praktikplatsen. Men tänkte. Nej. Idag ska jag riktigt oprestera på alla plan. Känner att jag kanske har nollat lite. Taggat ner några pinnhål. Nu tar jag det vidare härifrån. Sakta men säkert. Imorgon har jag ledig dag.

Jag började kalla min rehabiliteringsplats för jobb från dag ett. Men nu har jag tänkt om. Och döper den härmed till lekplatsen. Det låter mer avslappnat. Lekis är inget som ger mig prestationsvibbar. Alla knep är tillåtna ser ni.

Ps. I detta inlägg var det Pisa som stod för fotografierna. Henne har jag äran att få umgås med om dagarna. Hon är en oerhört fin människa. Lyckos mig!

2 comments:

  1. Nåååh va gulligt sagt :) desamma till dej fina du! Så kul att jag får lära känna dej mer och mer :) Ha en fin dag så ses vi imorgon. Kram

    ReplyDelete