HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, September 10, 2013

Oj.

Say WHAAT?

Godmorgon Tisdag. Fan. Vaknar med värsta sårbarhets baksmällan. Känns sådär om jag ska vara ärlig. Dessutom är jag ju trött som ett as. Oh well. Det är jobbigt att förändras. Och nu har vi ju knappast så mycket hemligheter kvar. Eller. Jag har inga hemligheter för er. 

Vem var den där galna kvinnan som klottrade på min blogg igår?

Kan ni inte vara schyssta och berätta någonting riktigt sårbart. Eller berätta när ni känner er som mest sårbara. Ni kan vara hur anonyma som helst. Jag tycker bara de sku vara trevligt att dra upp små katter på bordet. Alltså helt av egoistiska själ. Så jag lättare kommer över min hangover.

Okej. Så då tar vi tisdagen. Tillsammans va! Kram.

8 comments:

 1. Jag drömde imorse iaf att jag topless (hade trosor på mig) gick till mitt gamla jobb och skulle låna lite bakpulver (???). En av kockarna skulle hjälpa mig, så kom min chef, jag gömde mig bakom en kopieringsmaskin (??) men så såg hon mig så var jag tvungen att komma näck därifrån och säga varför jag var där. Kändes precis som på riktigt och jag kände mig ganska dålig, och naken. Det kommer typ först to mind när vi snackar sårbarhet. Men sen ska jag prata känslor med mitt ex idag, prata om hur jag känner för honom, vilket är höjden av sårbarhet för mig. Är jag nånsin sårbar så är jag det med honom, och jag har ingen aning om hur samtalet kommer gå. Megasårbar känsla över det, men jag försöker power through genom ärlighet, enda jag kan göra. Så dom hade jag att dela med mig av idag :)

  ReplyDelete
 2. Helt fantastiskt ärlig är du på din blogg! Det beundrar jag dej för!
  Ska jag berätta något sårbart om mig, vilket jag med all rätt kan göra efter att ha "smugit" omkring och läst här en tid nu! ;)
  Ja, då tänkte jag berätta att jag haft riktigt dåligt självförtroende stora delar av mitt liv, vilket i sin tur fått mig att göra många dåliga saker. Men på senare år har jag jobbat stenhårt för att gilla mig själv, och det funkar bättre och bättre! :)

  ReplyDelete
 3. Om några veckor ska ja ut på ett spännande äventyr. Ska äntligen få träffa en en männska som ja va smyg kär i fö 10 år sen. Vi har aldrig pratat face to face utan bara mailat.. Tog äntligen tag i saken o föreslog en träff på riktit, så om exakt 3 veckor kör ja genom hela Finland för att träffa nån som gör mej svag i knäna. Då kommer ja vara sårbar på alla plan.

  ReplyDelete
 4. @acidrockrebel Haha! Tack för din nakenhistoria! Åh det där är ju så sårbar man blir. Inför kärleken. Lycka till. Enda vägen är genom ärlighet. Kram!

  ReplyDelete
 5. @Linda Hej Linda! Jee va kul att du ger dig till känna. Och tack för din sårbara kommentar. Härligt att höra att det faktiskt går att tycka mer och mer om sig själv. Det bästa arbetet man kan göra tycker jag. Heja heja!

  ReplyDelete
 6. @Boost Boostis. ÅÅH! Tack. Jag får gåshud av din kommentar. Wow. Det där är riktigt riktigt modigt. Och superskoj på samma gång. Jag hejar på dig. Helt underbart!

  ReplyDelete