HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, October 12, 2013

Blodröd lördag utan ord


9 comments:

 1. Det finns ingen jag känner som klär sig bättre än du. Very chic!

  /IT

  ReplyDelete
 2. TACK! Vilken enormt fin komplimang. Jag tänker kallt anta att du känner fler personer än bara mig.. :)

  ReplyDelete
 3. Snyggt med blodrött! Älskar blodrött på naglar och läppar. Tyvärr funkar inte blodrött på mina egna läppar..

  Hoppas du haft en skön helg!

  ReplyDelete
 4. @Linda Tack Linda! Även fast jag har alla möjliga färger och krumelurer på naglarna. Kan jag tycka att rött är på något sätt det mest djärva alternativet. Mycket kraftfull färg. Ja jag har haft en skön och slapp helg.

  Fin början på veckan till dig!

  ReplyDelete
 5. OJ så snygga naglar! Love it.

  ReplyDelete