HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 31, 2013

Bring the light

Usch. Jag är livrädd för mörkret. Förra året åt det upp mig. Isolerade mig och gav mig den värsta av paniker. Det sitter ingraverat i mitt medvetande och ger mig kalla kårar. Spelas upp som en gammal dålig skräckfilm.

Kan vi inte tillsammans bekämpa det här mörkret. Va. Ensam är inte stark. Det vet vi redan. Men om vi alla anstränger oss. Ser varandra. Skänker lite mer kärleksfulla tankar. Spontankramas lite extra. Lyser på varandra med ficklampor. Låter oss själva sova mer än vanligt. Drar ner på tempot. Lyssnar på själen. Låter ljuset inifrån spridas ut.

Vi spelar helt enkelt in en ny film. Alla får skriva egna manus. Spela huvudrollen och regissera. Jag tänker dessutom ställa upp som nagelkonstnär och ljussättare. JA! Min film ska heta "Ljus you". Vad heter din?


Kanske jag borde skriva in en liten biroll åt Daniel Craig. Nu när jag ändå skriver mitt egna manuskript. Han kunde vara min avec på det där vinterbröllopet jag ska gå på. Ska fundera på saken.. Vore ju onekligen coolt att dyka upp med självaste James Bond.

3 comments:

 1. Jag ska sikta på dig med min ficklampa :) Själv fryser jag ihjäl om jag inte får värme så jag behöver också ljus. Men ibland kan jag tycka att mörkret är så tryggt och att ljuset bländar...men det bara ibland och då tar väl nån fram ficklampan får vi hoppas..

  ReplyDelete
 2. Ja, jag kan verkligen behöva lite extra energi och inspiration för att orka med berget av skoluppgifter i november.

  ReplyDelete
 3. Haha. Va bra Marica. Jag kände redan dina strålar. I torsdags. Älskar yin yogan. Idag blev ljuset och hoppet ännu starkare när jag fick anmäla mig till kvinnoyogan i mellandagarna. Mina båda favoriter på en och samma dag. Fantastiskt!

  Tillsammans får vi peppa oss igenom dessa dystra månader. Kram på dig och lycka till med pluggandet.

  ReplyDelete