HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, October 20, 2013

Drömkartan

Ni har säkert stött på ordet "visionboard". En drömkarta där du samlar bilder på det du drömmer om. Jag gjorde min karta 2011. Jag bodde i Helsingfors. Var mitt uppe i mitt storstadsliv och hade precis fått börja resa i jobbet. Tyckte livet var spännande, siktade högt och ville framåt. Det fanns inte en enda tanke (åtminstone inte medveten) på att jag skulle komma att flytta tillbaka till min hemstad.

Här är en liten sneakpeak från den kartan.


Här är jag just nu på dagarna.

Yep. That's my bike.


Ja. På Storgatan förstås..

Aldrig trodde jag att min dröm skulle uppfyllas i Jakobstad. Mitt i tillfrisknandet från en utmattningdepression. Livet är allt bra magiskt. Det är inte antingen eller. Det är hela tiden i alla möjliga färgskiftningar.

14 comments:

 1. Jag har funderat på att göra en visionboard men jag har en fråga till dig - var förvarar du din visionboard?
  Har du den synligt framme hela tiden eller stuvade du undan den direkt efter att du gjort den och tar bara fram och tittar på den med jämna mellanrum..?

  ReplyDelete
 2. Jag fick kalla kårar över hela kroppen! Jag tror på ödet och tror att vi alla får så mycket vi klarar av och som gör oss starkare! Hurra för dig och hurra för välmåendet! Kram johi

  ReplyDelete
 3. WOW!!! Helt otrologit. Nu fick jag bra fiilis! (Ps. HAr redan fått en personlig kalender. Längtar efter att få använda den, den börjar först i dec.)

  ReplyDelete
 4. Jenna jag har haft både och. Ibland har jag haft den framme ibland i garderoben. Men jag gillar att se på den. Den behöver inte vara framme om det är det du funderar på. Jag har tagit en bild av den som jag har i mobilen också. Lycka till! Det är kul att göra den. Och ännu roligare när det börjar slå in.. ;) PUSS finis.

  ReplyDelete
 5. Hurra Johi! Du är så fin. KRAMISAR!

  ReplyDelete
 6. Anne va bra att du fått din kalender. Den är huippu. Bra att du fick feelis. Klistra och klippa is the shit! KRAM!

  ReplyDelete
 7. LUUUVLIGT!!!! HAhahah, Storgatan! LOVE IT!!!

  ReplyDelete
 8. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  photoshop elements add shadow

  ReplyDelete
 9. advice j0l38l4t71 Louis Vuitton fake Bags replica bags seoul replica bags hong kong gucci replica c5f28i6w80 replica bags philippines look at this now o5d02h5w27 bag replica high quality replica bags in delhi

  ReplyDelete