HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, October 6, 2013

En cykeltur senare

Ps. Nina, jag ser helst på "Lyxfällan" och "Svenska Hollywoodfruar" (jag spolar scenerna där Gunilla misshandlar andra människor för det får mig att må illa). Jag älskar Maria Montazami. Enda serien jag fastnat för i mitt liv sådär på riktigt är "The O.C." på den tiden då det begav sig. "Modern family" skrattar jag nog åt också ibland.

7 comments:

 1. Så snygga naglar! Word liksom.
  Och tack för svaret på min nördiga fråga, kram!

  ReplyDelete
 2. Jag ÄLSKAR dina naglar!!!! Puss o kram!

  ReplyDelete
 3. Nina. Vet du din fråga fick mig att köpa Netflix och ligga och se serier en hel vecka. För jag blev så ledsen när jag konstaterade att jag inte har ro att se på någonting längre än 10 minuter. Så tack! Väldigt hälsosamt. Så nu ser jag ibland. Utan att kolla facebook emellanåt.

  Men va härligt Linda! De gör jag med. Världens roligaste hobby. Puss på dig!

  ReplyDelete
 4. Åh, jag vara värsta medbrottsling alltså :D Men alltså, jag har ju märkt hur SKÖNT det är att maratontitta tv-serier, eftersom jag varit lite som du... har inte haft ro. Men sen jag tog mej tid så kom ron också. Lite som yoga, men knäppt tvärtom ;) Kramen!!

  ReplyDelete
 5. Hej!

  Jag diggade också the O.C när det kom ur tv. Nu just håller jag på att kolla genom alla säsonger på Swefilmer. Skönt att sitta inne och se på gamla serier när det är mörkt och dystert där ute... Ville bara tipsa dej om denna sida om du känner dig sugen på att återuppleva gamla minnen :)

  /S

  ReplyDelete
 6. Är det ens lagligt att ha sådär snygga naglar? Hur GÖR du?

  ReplyDelete
 7. Haha. Jag hoppas de.. Tack fina du! Jag lackar nog bara och har mig. Limmar lite stenar. Man kan lära sig vad som helst på youtuben..

  ReplyDelete