HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 24, 2013

En vinnartanke

Jag är slut som människa. Tanken slår mig. Att jag har presterat tillräckligt. Jag har övervunnit rädslor och pushat mig lite extra den här veckan. Nu vill jag bara vara. Utan att göra ett skit. Inte ens en nagel vill jag lacka. Men ändå. När tanken slår mig. Att jag har presterat tillräckligt.

HURRA! HURRA! HURRA!

Foto: Linda Tallroth-Paalanen
Ps. Idag har jag strukit en punkt på min bucketlist. Jee! Mer om det än annan dag. Ni som följer mig på instagram vet redan.

2 comments:

  1. Rigth back at ya! Och TACK för igår. Är trött och arg idag. ;D

    ReplyDelete