HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, October 15, 2013

Hälsning från skogen vol.2


Här kan ni se "Hälsning från skogen" ettan.

Ps. Idag vågade jag mig fram till en häst och klappade den på nosen. Eller nej. Den lät mig inte. Den ville nafsa på min vantar. Men ändå. Jag inbillar mig att vi bondade.

8 comments:

 1. Hihi, vad roligt med videoblogg. Fler videobloggar åt folket! :)

  ReplyDelete
 2. Fina, kloka du! Kram

  ReplyDelete
 3. Blir alltid så glad när ja ser dina videor! Känner igen den där känslan du beskriver, inte för att jag alls känner den lika starkt som du gör men lite glimtar av den nu som då. Lite i taget typ. :) Är glad för din skull, att du verkar ha hittat någon slags ro och jag önskar att jag en dag kan känna mig lika "hemma" som du gör. puss och kram hjärtegull /Fäboda-Jänttan

  ReplyDelete
 4. Puss på er fina flickor! Ja mera videobloggar! ;)

  Jänttan jag vet precis vad du menar. Har inte den där friden hela tiden. Den kommer och går. Ofta bara flyktigt. Ibland är den helt borttappad. Men nu just sitter den sådär naturligt stadigt i maggropen. Det är fint. Lite i taget. Dag för dag. Kram gollhovo!

  ReplyDelete
 5. Du ska komma och klappa på Erkki :)

  ReplyDelete