HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, October 8, 2013

Jag vill veta!

Alltså när jag inte vet. Vad har jag då? Tillit. Hur svårt är det att lita i just de situationerna när man tycker sig borde ha ett svar. Det är för jävla svårt. Att våga möta det okända med öppna armar. Helt tillgänglig för att de kan gå vilken väg som helst. Usch. Fy. Tvi.


Ps. Jag vill bara lägga mig ner på golvet och skrika som ett kolikbarn. Inte ta ansvar.

Ps. 2. Ja alltså det där är en blåbärstunga. Inte en konstig stressreaktion. Om nu någon trodde de.

3 comments:

 1. Jag kan ha svårt att acceptera att det faktiskt inte finns nån människa på jorden som kan veta, att det bara finns tillit på att högre makter leder en rätt. Surrender, nej faaaaaan jag vill prestera och fråga nån som vet!

  Skitjobbigt. Då brukar jag börja med tarot eller annan skit för att stilla känslan av not being in control. Just nu går jag igenom en period av stillhet och tillit angående det där, tack gode Gud. Men det kommer ju komma.

  Även ifall man faktiskt inte ska veta vad som komma skall är ju dom där stunderna så jobbiga att man bara ville att nån sa hur det kommer bli. That's all I want. Hur svårt kan det va. Säg bara. Men nä. Och det ska ju inte vara lätt och det finns inga genvägar, bara vägen igenom. Men det svåra är SVÅRT ibland, SVÅRT!

  Låtom oss knäppa våra händer inför detta svåra, haha! Det blir bättre.

  ReplyDelete
 2. JA! Men jag vet. Jag börjar också fundera på att gå till ett medium. Haha. Inget fel med de men jag känner bara NEJ i hela min kropp när jag tänker på det.

  Fick faktiskt änglakort dragna för mig för någon vecka sedan. Då kom det upp. Patience. Your wish will come true. Och något annat jag glömt. Så ja. De va lite som ett slag tillbaka.

  Eller ett svar om man vill. Du behöver inte veta. Du behöver inte de här korten. T.o.m. vi säger till dig att tillit och tålamod är vägen. Inga freecards här inte.

  Vi knäpper händer och tår bara. En dag i taget.

  Kärlek åt dig finis!

  ReplyDelete