HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, October 12, 2013

Lördagsflum

Vet ni den där känslan av att livet öppnar sig. Ingenting speciellt händer på utsidan. Men plötsligt för en stund känns allt så mycket större. Som att alla små skygglappar dras bort och du får se storheten i att du lever. Utan att du känner ett behov av att springa fortare eller göra mer. Du bara sitter med en känsla i bröstet. Ett lugn. En insikt av att det inte finns några begränsningar. Att du själv skapar ditt liv. Och att just nu. Är det vackraste mest värdefulla och egentligen det enda du har. 

Stor. Större. Storheten. 

PS. Jag sprider den här bilden på alla sociala medier möjliga. Men erkänn. De sku ni också göra om ert hår såg ut såhär.. 

3 comments: