HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, October 14, 2013

Min mor

Det finns så mycket kärlek i denna kvinna. Min mamma. Titta så fin hon är. Inte bara för att jag har klippt hennes hår och stylat henne till tänderna. Utan för att hon är hon. Hjärtlig, känslosam och ibland helt jävla irriterande. Hon har skinn på näsan och ett hjärta av guld. En ypperlig kombination. Det finns ytterst få fördomar i henne. Hon står alltid upp för de svaga och låter alla vara sig själva. En riktig drottning. Det är vad hon är.

6 comments:

 1. Vad vackert skrivit om din mamma! Jag har också världens bästa mamma... Det är så skönt att ha ett fint förhållande med mam!! Vilken tur vi har haft Ela, hälsa mamma att hon e vacker! Kram // johi

  ReplyDelete
 2. Mammor är bäst! Hoppas ju att man själv blir en lika bra mamma sen en vacker dag. :)

  ReplyDelete
 3. Tack Johi! Ja verkligen vilken tur! Är tacksam över den dåren. Jag ska hälsa henne. Kram!

  Det tror jag minsann att du kommer att bli Christina! <3

  ReplyDelete
 4. Underbart vacker! Både mor och dotter.

  ReplyDelete
 5. Oj ja noo har do en grannan mamma men do e ju oxå grann, ni har jo ti släktas på :) :)

  ReplyDelete
 6. Tack Bettan!

  Maya du har så rätt. Vi vet ju varifrån de fantastiska generna kommer! KRAM!

  ReplyDelete