HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, October 10, 2013

Några små svar

Vad gör du på lekis? Har du några drömresmål? En helt ledig dag, vad gör du helst?

Jag försöker göra det jag gillar och som inte ger mig prestationsångest. Just nu är det. Sitta stilla och läsa en tidning. Diska kaffekoppar. Lacka naglar. Teckna. Gå något litet ärende. Ta selfies i den stora fina spegeln. 

Ja. Bali. L.A. Norge. Just nu.

Oj. Alltså nu har jag ju varit sjukledig i 16 månader. Så "ledig dag" är lite svårdefinierat för mig. Men nu när jag är på lekis har jag ju lediga dagar. Hm. Jag tycker om att ta dagen som den kommer. Har väldigt svårt för de. Men när det väl lyckas så blir det ofta de bästa dagarna. Du vet man hänger på livet helt enkelt. Gör det som faller en in. Det som känns lockande och roligt just då. Går på loppis. Tar en cykeltur. Fotograferar ett stilleben. Sover. Läser. Harvar runt på internet. Bloggar. Träffar kompisar. Ser på molnen. Går runt i butiker. Besöker grannstaden. Yogar. Sånt.


Såhär kan det se ut på lekis när jag klottrar. Här växer "Wahe Guru" fram. 

Har du nån åsikt om den trendiga 5:2-dieten? Ska vi testa eller skita i den, vad anser du?

Själv försöker jag hålla mig så långt ifrån dieter som möjligt. Dessutom försöker jag hålla mig från att kommentera dem. Så gör som ni vill. Men jag skiter i den. En riktigt stor hop.Din blogg är underbar, fantastisk, utlämnande. Hur går det till när du skriver? Kommer orden o tankarna lätt eller måste du tänka efter, skriva om osv?

Tusen tack! Blir så glad av att du gillar och sprider lovord! Jag går oftast och funderar på någonting. Eller så har jag en känsla av oro, ängslan eller frustration. Plötsligt slår det till i huvudet. Då sätter jag mig ner och så rinner det ut i ordform. Typ så går det till. Sen kan jag gå igenom texten och se så jag inte formulerat mig helt åt skogen. Men jag är inte så enormt brydd. Försöker inte vara korrekt. Jag vill skriva på mitt sätt. Även om det råkar vara fel enligt reglerna. 

PS. Vet ni. Jag vill bara att ni ska veta hur tacksam jag är över att ni hänger här. Att ni frågar och vill veta. Ibland när det blir för mycket måste jag ta en paus. Roligt att se att ni är kvar här ändå. 

ALL THE LOVE!

2 comments:

  1. Ärligt så tycker jag att det är rätt skönt att du delat upp frågorna lite i olika inlägg.. Kan bli ganska mastigt att läsa fler frågor och svar i ett inlägg. Å dina lediga dagar låter lite som mina lediga dagar, man tar dem som de kommer.

    ReplyDelete
  2. Ja men va bra. Det tycker jag med. Åh ta dagen som den kommer är underskattat. Kram!

    ReplyDelete