HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, October 25, 2013

Never lose hope

Fantastiska Johanna Högväg har illustrerat en bild till förmån för cancerforskning. Gå in på highwaydesign.com och klicka hem en poster. All vinst går oavkortat till cancerforskningen. Postern säljs t.o.m. den 24.12. Den är helt makalöst vacker och prydd med orden NEVER LOSE HOPE. Blir inte mer power än så. Det vet alla som kämpar med sjukdom och ohälsa. Hoppet är det sista som överger en.


Talangfulla och sköna Linda Tallroth-Paananen på Memento har tagit bilderna.


Jag var med på ett hörn och agerade modell. Är så tacksam att jag fick bidra lite. Samtidigt strök jag "bli fotograferad av ett proffs" från min bucketlist och tog ett litet steg ut ur min komfortabla zon.

Ps. Tack till Laesh som lånade ut t-skjortan.

Ps.2. Den som blir sugen på att tatuera in ankaret. Räck upp en hand!

4 comments:

  1. Jättesnygga bilder på dig! :) Du passar perfekt framför kameran. ;)

    ReplyDelete
  2. Tack för detta. Du är grym! Glöm aldrig <3

    ReplyDelete
  3. Puss på er! Hopp. Hopp. Hopp.

    ReplyDelete