HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, October 13, 2013

TÄVLING!

Gissa om blev överraskad och glad när personligalmanacka.se kontaktade mig och ville ge mig och en av mina läsare en helt egen kalender. Eller först trodde jag ju att det var ett spam och undrade hur de hade fått tag i min adress. Haha. Som tur läste jag igenom mailet en gång till..

Ni kan alltså VINNA en kalender!. Som ni får designa själva! JAA! Det är helt sant. Jag kan meddela att det är superkul att få bestämma allt på egen hand. Dessutom finns det hur mycket roliga och lite småudda saker som man får krydda den med.


Detta är min personliga almanacka. För mig känns den här hösten som den största nystarten i mitt liv. Tänk att då få ta sig igenom den med en egendesignad kalender. Egendesignat liv. Egendesignad kalender.


Baksidan. Ni vet ju vad som gäller. Ett steg i taget mot drömmarna och genom svårigheterna. Nog för att jag på den här bilden vilar min fötter. Men det behövs ju också.

 

Hmm. Vad ska jag göra den 13 februari. Just de. Fylla 30 år. Måste skriva ner det så jag inte glömmer.


Det är klart att min kalender skulle ha peacemärken och turkos header. Allt annat vore otänkbart.


För att delta och ha chans att vinna en personlig almanacka. Kommentera detta inlägg. Vi tävlar tills nästa söndag den 20:onde oktober.

LYCKA TILL!

Ps. Almanackan fås på båda våra inhemska språk. Bra va!

Ps.2. Ida man får infoga "dagens väder" tabell om man vill. Helt huippu. Tihi.

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

35 comments:

 1. Din blev ju jättfin! Jag vill vara med o tävla! :)

  ReplyDelete
 2. Jag vill ha en egen! Hoppas hoppas!

  ReplyDelete
 3. OOOH! jag vill också va med och tävla! puss och kram, Fäboda-Jänttan

  ReplyDelete
 4. Jag vill också vara meee och leka!!:)

  ReplyDelete
 5. Jag vill vara med och tävla, och bara ifall du inte lottar så tänkte jag motivera valet på mig genom att säga att jag också som du vet börjat the season of change som hösten nu kommer kallas, och till det skulle ju en kalender passa perfekt. Jag håller rädslan i handen och hjärtat fullt med kärlek när jag nu modigt kastar mig ut för stupet av förändring. Peace and love!!!

  ReplyDelete
 6. Jag vill behöver en ny kalender <3

  Pia Spa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ljuva tävling. Ljuva habegär. Jag är kalenderoman och en sådan här tävling är bara jeejeewowwow! ♡

   Delete
 7. Åhh, en kalender är precis vad jag behöver... :)

  ReplyDelete
 8. Jag vill inte tävla men jag vill kommentera :) Jag har köpt kalendrar från denna firma ända sen starten och det är världens bästa :) De använder även en av mina vänners "framsida info"! Det är helt sjukt bra kalendrar och roligt då man får trixa och fixa själv... Jag har fixat ihop min för nästa år redan, Men lycka till åt er andra... Kram Ela �� // JOHI

  ReplyDelete
 9. Hej! Länge sen sist! Hitta din blogg för int så läng sedan å tycker de e mycke intressant att läsa va du skriver.. :) Den här hösten ha ja å börja en "ny del" i live. Dagis-rumban :) Ha börja jobb tibak å nu behöver ha verkligen en kalender om ja ska häng me! Så ja vill va me å tävla! Hälsningar Andrea

  ReplyDelete
 10. Åh jag som just tänkte köpa mig en ny kalender, behöver verkligen en! Man blir säkert mycket mer motiverad och inspirerad av att anteckna i en egen designad kalender. :) Det kanske blir att starta eget företag för mig nästa år och då behövs det alldeles säkert en bra kalender! :)

  ReplyDelete
 11. Jag å vill ha en egendesignad kalender :)

  ReplyDelete
 12. Wohooo - Jag e med! :)

  ReplyDelete
 13. Jag är gärna med och tävlar om en ny ursnygg kalender :)

  ReplyDelete
 14. Ja, snart börjar man ju behöva nästa års kalender! Jag är gärna med & tävlar :) Blir nog att fixa till en riktig power-/egoboostkalender om jag vinner!!

  Btw tänkte jag (är ännu inte så meditativ att tankarna skulle utebli..) på dig igår när jag ätligen kom iväg på min aerialyoga & hängde där upp&ner som en liten fladdermus. De var verkligen tyngdlöst. Och härligt!

  ReplyDelete
 15. Wow! Coolt (& love your nails!!)
  En kalender skulle jag definitivt ha nytta av igen efter att ha levt utan i några år! <3 Organize my life lixom! / Åsa Stenman

  ReplyDelete
 16. En kalender skulle passa finfint, speciellt nu när man kommit på att man skall gifta sig nästa sommar :)

  /A.H.

  ReplyDelete
 17. OMG. Då måste jag vara med och förhoppningsvis vinna. Vädernörden i mig har gått bananas denna höst eftersom den varit ovanligt mild. Så, nu fick jag det sagt! KRAM

  ReplyDelete
 18. Hej Pamppo! Jag vill jättegärna vara med och tävla! Köpte en ny almanacka förra året inför en arbetsintervju som jag skulle på. Bara för att se proffsig ut, därför är den också jäättetråkig! Så nu hoppas jag få en ny, inför nya utmaningar..! Trevlig höst!

  ReplyDelete
 19. Oj, jag vill vara med och tävla :)

  ReplyDelete
 20. Oj, en ny, fräsch, inspirerande kalender behövs nog här också! Deltar gärna! :)

  ReplyDelete
 21. En sån kalender skulle man int tacka nej till. :)

  ReplyDelete
 22. Fin kalender, skulle vara ytterst trevligt med en sådan! PS. Tack för en så personlig och öppen blogg!

  ReplyDelete
 23. Va fin! Tiden, alltså... Tyckte jag just skaffade mig en kalender för året som snart gått ;). Kram Ela, hoppas du har en skön o fin höst!
  h. (Kira-)Emmi

  ReplyDelete
 24. Jag vill också vinna så att jag kan börja kryssa i väderrutorna igen.

  ReplyDelete
 25. Nästa år ska jag börja använda en kalender igen, med eller utan personlig kalender (även om det senare alternativet lockar mera)!

  ReplyDelete
 26. Åååh! Jag också! Kramar, Andréa

  ReplyDelete
 27. Åhh, superkul med tävling. Jag är gärna med och tävlar! :)

  Stort gilla på din egen kalender förresten. Den va så fräsch. Kramar om dig vackra människa! <3

  ReplyDelete