HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, October 8, 2013

Yogifrågi

Åh, du är väl också en yoga-fantast? Har du någon favoritrörelse du tycker om?

Ja det har jag. Den klassiska ryggflexen. Jag har som de flesta ofta ont i nacken. Älskar nackrullningen. Fattar inte hur det kan vara så skönt.
Åh. Jag har inte yogat eller mediterat på nästan två veckor. Mår kakka. Blir helt gråtfärdig av att se på de här övningarna. Yogan är så fin. Men som allt blir det lätt prestation för mig. Då slutar jag helt. Och så upptäcker jag hur dåligt jag mår av att inte yoga. Precis som nu. Jo det goda livet hänger faktiskt lite på den där yogan ändå. Men balansen. Mellan det där sunda och osunda. Eller mellan de jag ska behålla och det jag inte behöver bry mig om. Det är den som är SVÅR.

Ps. Ni yogisar som hänger här. Kan ni inte dela med er av era favoritövningar också! 

6 comments:

 1. Jag älskar kamelen! Oftast knakar det riktigt mysigt i bröstryggen :)
  Och så perus katt/ko sku ja kunna hålla på med i all evighet..
  Fiilistelee aerialyoga just för att man får så mycket intensitet & rum i alla stretchar där!

  ReplyDelete
 2. Hej Ana!

  Katt/ko är härlig! Jag googlade aerialyoga. Det sku vara skoj att testa. Får prova på när jag befinner mig i någon större stad. Ser så där härligt tyngdlöst ut.

  ReplyDelete
 3. Jag älskar också kamelen! Första gången jag gjorde den var en så stark upplevelse att jag brast ut i gråt mitt under hot yogan, haha.

  Downward-facing dog var förr min värsta, men sen insåg jag att det inte går att försöka undvika den i resten av mitt liv och tog bananen i handen och gjorde den tusen gånger tills jag började gilla den.

  ReplyDelete
 4. Ojoj. Den där kamelen låter ju onekligen intressant. Alltså hunden är ju den värsta. Usch. Jag får helt panik när jag tänker på den. Som tur är det inte så mycket hundar i de sorters yogan jag utövar.

  Men starkt och klokt att du tog tag i saken. Det är väl just de man ska göra i yogan. Hållas kvar i de mest obekväma och skrämmande.

  ReplyDelete
 5. Min favorit är faktiskt också ryggflex . Sen älskar jag hunden från vinyasan, duvan och sadeln från yinyogan samt huvudståendet faktiskt. Det blir så klart i skallen efteråt. Annars är det ju de positioner vi känner mest motstånd i vi borde stanna en stund i ;) Happy baby är en position som får mig att må fysiskt dåligt i och jag kan ännu bli orolig i vanliga framåtböjningar. Bakåtböjningarna har jag kommit över nu :) Roligt att träffa dig i dag!

  ReplyDelete
 6. Detsamma Marica. Tusen tack för yogan. Hoppas vi ses snart igen.

  ReplyDelete