HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, November 1, 2013

All saints


                                                                     


Kommer ni ihåg "All Saints"? Åh jag älskade dem. De va så snygga och coola. Hade "fuck you" attityd och hängde med de dryga Oasis killarna. Sen gjorde de ju svinbra musik förstås. Och deras musikvideor. Den här. Explosionen. När de går vidare. Man blir inte mer stål än så.

Ha en fin allhelgona. Tänd många ljus.

Ps. Tack för att ni är ni. Tack för att ni hänger här med mig och sprider kärlek.

2 comments:

  1. Fina naglar! :) Vad är det för lack?

    ReplyDelete
  2. TACK! Det är ett lack från Seppälä som Tiia Vanhatapio har gjort. Vet inte om det finns att fås mera. Köpte mitt på rean. Det heter MOSS. Superfin glans. Om du hittar det. Använd underlack! Mina naglar blev missfärgade.

    ReplyDelete