HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, November 7, 2013

Ett bärMavalas "Arosa" och ett björnbär pryder mina naglar. Just nu.

3 comments:

  1. Juvligt yummie! Får jag be om svar på den fråga jag la under frågestunden? Alltså hur du får till dom små detaljerna? Du måste ju ha nån liten pensel va? Och VAD gör du åt problemet att lacka "fel hand", alltså lacka med icke-skrivhanden? För mig är det alltid lite svettigt. Ska jag kunna lacka inom linjerna eller kommer det gå hursomhelst igen. Fast det är ju säkert en övningsfråga. Attans. Jag borde faktiskt börja lacka jag med, det är så something I would do. Får se!

    ReplyDelete
  2. Wau, väldigt fina naglar igen! Vad använder du för att skapa bäret? Sku vara väldigt intressant med ett inlägg med dina nagelgrejer. Hur gör du, vad använder du och hur håller du dina naglar välmående?

    ReplyDelete
  3. Heej! Ni ska få svar. jag ska klura lite på dem. Kram!

    ReplyDelete