HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 18, 2013

Håll värmen!

Tänkte mig en liten serie med små enkla nagelvårdstips. Först ut i kylan är något så tråkigt som. Vantar! Håll händerna varma. Huden tar enormt mycket stryk av kylan. Det spelar ingen roll hur mycket du smörjer så spricker huden om den får kallt.  I dessa tider får man gå all in med allt. Men inget hjälper om du inte skyddar huden runt dina små heliga plattor. Det kan vara värt att investera i ett par touch handskar. Så kan du instagramma hur mycket du vill utomhus medans du håller fingrarna varma.  


Dessa två från RUT&CIRCLE hittar du HÄR och HÄR

No comments:

Post a Comment