HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 4, 2013

Magic monday

Jag är inte den enda som har varit nedkopplad i helgen. Åh. Jag älskar det. Första dagen är alltid katastrofalt fylld med rastlöshetsloppor och torktumletankar. Men sen när yogan. Eller som denna helg lite styrketräning får ner mig i slackmode. Då mina vänner. Då är det bara att hänga på njutningen.

Sova. Sova. Sova. Låta den där tröttheten komma. Ta emot den och vörda den. Stiga upp för att göra något roligt. Läsa lite bok eller köra runt i någon fin stadsdel. För att sedan återvända hem. Ta en varm dusch och vila lite till.


Vaknade i morse med ett fantastiskt måndagshumör. Startade dagen med att dansa till Danny Saucedos "Amazing". Drog sedan på mig en tajt leopardklänning. Och har haft en dag fylld med roliga överraskningar och sjukt skönt flow. Ibland behöver en inte göra mer än att ta emot.

Wåowåowåo!

2 comments:

  1. Wow. Sannerligen! Häftiga offline mode.

    ReplyDelete
  2. Ja det är magiskt! Relax and you shall receive.

    ReplyDelete