HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, November 25, 2013

Min värld

Jag vill leva i en värld där alla människor känner sig trygga med att vara sig själva. Där vi möts hjärta mot hjärta och får känna alla känslor. 

Jag vill leva i en värld där vi berättar öppet om våra sjukdomar och svårigheter. Där vi vågar fråga och prata om svåra saker. Där normen är att visa sårbarhet istället för att dölja. Där svaghet inte ses som något negativt utan tas hand om. Där vi alla kan känna att vi passar in. Där ljuset sipprar in i såren. 

Jag vill leva i en värld där vi ser varandra. Där ögonkontakt är vanligare än twitterflödet. Där omtänksamhet och kärlek är det coolaste som finns. 

Jag vill leva i en värld. Jag vill leva i den världen. 

4 comments:

 1. Ja. Ja. Ja.
  Får jag leva i densamma? Som ett underbart, mänskligt kollektiv.
  Kram sköna människa!

  ReplyDelete
 2. Jag lever redan i den världen. Dom som inte passar in kickas ut eller undviks, utan nåd :)

  ReplyDelete
 3. Jag tycker vi alla joinar Sanna i den värld som redan existerar. KRAM på er!

  ReplyDelete