HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, November 19, 2013

Nagelvård - Exfoliera mera

Det är viktigt att ta bort döda hudceller och torra flagor från händerna. Eftersom huden då kan absorbera krämer mycket bättre och slipper ner för att återfukta din hud. Om du har mycket döda hudceller lägger de sig som ett lager på huden. Sätter du då på en kräm kan den inte ta sig igenom lagret. Utan stannar på ytan och gör ingen verkan. Så peela. Och smörj.

Här kommer min alla tiders favorit produkt för händerna. Ett lyxkit du enkelt använder hemma. Fungerar i tre steg. Först appliceras en mjukgörande fet kräm. På den tas peelingen. Som exfolierar och tar bort döda hudceller. Avslutas med en ljuvlig handkräm. Efter behandlingen sitter man och smeker händerna i en halvtimme. De är lena som en babyrumpa. Aaah!


Sätt Satin Hands från Mary Kay på din önskelista. Skicka den till tomten. Eller köp den själv. Väl värt slantarna. Kontakta min vän Pia på 050 3004005 om ni vill ha ert eget kit eller vill veta mer ingående om produkten. Hon skickar även beställningar.

2 comments:

  1. Okej, peela! Det ska jag göra! (aldrig gjort det tidigare, kunde förklara handfnasigheten)

    ReplyDelete
  2. Jepp. Men håll dig till en gång i veckan. Och var försiktigt om du har riktigt torra händer. Ta inte i med all kraft. Kram!

    ReplyDelete