HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, November 6, 2013

Önskeinlägg


Ellen! Här är hon gamla Bettan. No offense! Hojta till om du vill ha färgkoden. Jag dör av grynigheten i fotot. Men orkar inte bråka med min kamera. Är påväg till bibblan. Böcker är så mycket enklare än teknik. 

Ps. Infogar dagens bön. Låt om oss få se sol snart. Amen. 

5 comments:

 1. Älskar färgen på byrån. Å lite sol snart, ja tack!

  ReplyDelete
 2. Tack. Ja visst är den. Men den är mycket finare i SOLSKEN. Så vi hoppas på lite sånt. KRAMIS!

  ReplyDelete
 3. AAAH! den e perf! min första tanke var att färgen ändock var för blå för mitt kök jag som jag bestämt ska vara grönt, men sen insåg jag - varför har jag bestämt det?! blåturkost är ju lika snyggt som grönturkost. gårrgrannt!

  ReplyDelete
 4. Höpö-höpö! Om det där är grynigt får man fel i huvu av min blogg. :) Jag kör dock mer på det att om fiilingen är rätt förmedlas känslan. Har aldrig varit en fotograf och kommer knappast att bli det heller. Teknik är alldeles för invecklat och tråkigt för mig.

  ReplyDelete