HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, November 24, 2013

Skägg e' NICE nail edition
KRAM!

Ciaté nr. 23 svart. Älskar detta lack. Blir så jämnt och blankt. Färgen flyter ut oförskämt smidigt. På vänstra handens pekfinger har jag två lager svart och ett lager Sally Hansen Fuzzy Coat i färgen "Tweedy". Snygg effekt enkelt. Finns i flera olika färger. Fungerar bäst med ett färgat lack under. Den vita nageln är lackad med Trind Caring Color "CC103". Jag testade ett nytt top coat från Sally Hansen "Nail shine miracle". Inte lika tjock i konsistensen som min favorit "Diamond flash" Fast dry top coat. Jag gick och la mig efter att jag hade lackat. Och vaknade upp med "sängmärken". Så då strök jag över ett lager med "Diamond flash". Och alla levde vi lyckliga.

Hörni! Ha en fin vecka. Jag känner mig som kreativiteten själv. Är mycket nöjd med livet. Men skulle vilja ligga i en hängmatta på en öde ö en vecka ändå. För att vila. Kroppen och knoppen.

No comments:

Post a Comment