HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, November 8, 2013

Skägg e' NICE!

Jag har tryckt upp skäggkort!! Japp. Fattar ni att man kan göra vad man vill. Uppfylla alla drömmar man går och bär på. Jag visste inte ens att jag gick och bar på drömmen om att trycka upp kort. Trodde inte att jag hade talang nog. Tänkte att det finns så många andra som är mycket bättre än mig. Men vad spelar det för roll. Det här ville jag göra. Och jag gillar skägg. Så då fick det bli ett skäggkort.


Korten säljs på Legera i Karleby för en femma. Alltså i en riktig butik. Där tillsammans med TineKHome koppar. Prints från Therese Sennerholt. Och scarfar från Beck Søndergaard. Där står skäggkorten och smälter in. Eller sticker ut. Det spelar ingen roll. Vänner är de allihopa. 

Dessutom består de fantastiska försäljarna av en bloggtät skara. Kika in och säg hej åt Malena, Nina eller Camilla

Ps. Ifall du inte befinner dig i närheten av Kokkola. Men tycker att skägg e nice. Eller av annan anledning skulle vilja äga ett kort med en skäggig man på. Maila mig! Så snigelposter jag dig så många exemplar du önskar. pamela.lindqvist@gmail.com

ALL THE LOVE!

6 comments:

 1. Näää nu kan ja ju på riktigt int sova! Ja måste ju få ett kort på direkten... Jihaaaa goda vännen!

  ReplyDelete
 2. GILLAR! Ja, visst är det fantastiskt att man kan göra vad som helst, egentligen!
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Snälla Pamsu kan du skicka ett kort till mig så att ja kan rama in och hänga upp? Laxörsvägen 7 bst 2 65630 Karperööööööö

  puss och kram Karperö-Jänttan

  ReplyDelete
 4. Vad glad jag blir, motivet är ju för härligt. :)

  ReplyDelete
 5. Puss på er alla! Tack för era kommentarer. Jag är så glad! :)

  ReplyDelete