HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, December 15, 2013

Ge inte upp!

Det spelar ingen roll vad någon säger. Du bestämmer själv vad som är sant. Vad du tror på. Ibland kan man behöva någon annan som tror på en. När man inte orkar tro själv. Men allt är möjligt.  Den här videon hjälper när jag vill ge upp. Känner att jag vacklar. Eller tycker synd om mig själv. En otrolig kille. En otrolig inspiration. Så oerhört starkt. Och den helande yogan.


"Yoga is a powerful vehicle for change. As you build strength, you start to believe in your own potential."
— Tiffany Cruikshank 

6 comments:

 1. Men baaaaaah, du kan ju inte ha mig att sitta och böla såhär på en måndag morgon... =(
  Otroligt inspirerande och helt fantastiskt.

  ReplyDelete
 2. Alltså den är så bra! Såg den på fb å nu är jag fast. En verkligen inspiration.

  ReplyDelete
 3. Ja men eller hur! Killen är en warrior!

  ReplyDelete
 4. Ja men eller hur! Killen är en warrior!

  ReplyDelete
 5. WOW, speechless. Denna måste jag spara och återkomma till då jag själv känner mig frustrerad i min yogaträning. För de stunder då jag tänker: "kanske jag inte bara är gjord för det här".

  ReplyDelete