HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, December 31, 2013

Gott Nytt År!

Årets sista dag. Hoppas ni får en fin en. Ta ingen stress! Eller skit. Klä upp er. Kryp ner i soffan. Drick bubblor. Drick te. Må förträffligt. Må dåligt. Låt allt vara som det är. Precis just nu. 

TACK! För att ni hängt med mig i år. Jag skulle aldrig vara där jag är i dag utan er. Jag kunde skriva flera meter text om er. Om  hur varje ord, tanke och gest från er fått mig att växa flera centimetrar. Hur jag vågat börja tro på äkta gemenskap, ärlighet och det viktigaste av allt kärleken. Utan er. Vore detta inte möjligt. Från mitt hjärta till ert hjärta. Kärlek! Kärlek! KÄRLEK! Och mitt favoritord. TACK! 


4 comments:

 1. Så fint! :) Ha en förträfflig sista dag på året du också, hur du än spenderar den. Gott nytt år!

  ReplyDelete
 2. Fina du! :) Hoppas du får en fin sista dag på 2013 och en fantastisk start på 2014. :)

  ReplyDelete
 3. Gott nytt år! Ps. Jag har utmanat dig på min blogg!
  http://www.sweetlifeofmalins.com/2014/01/11-saker.html

  ReplyDelete