HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, January 2, 2014

12 frågor 2014

Malin utmanade mig med några frågor. Egentligen var det också några andra moment inblandade. Men jag avböjer ödmjukt av lättja och svarar endast på frågorna. Vill ni veta 20 fakta om mig kan ni kolla in instagram. Där jag outade mig totalt för någon vecka sedan.  @pamppon är mitt användarnamn.

1. Vad hoppas du på under 2014?

Att jag flyttar till en drömlägenhet/hus. Men högt till tak och fint trägolv. Helst en kakelugn av något slag och mycket ljus. Egen liten gård. Precis vid vattnet.

Att jag hittar ett lugn i livet. Som en behövlig motsats till drivet. Harmoni är något jag tycker låter fantastiskt. Det vill jag ha mera av. Sen vill jag hångla upp mig själv mer och mer för varje dag. Riktigt överrösa mig med kärlek. Bara för att det är härligt.

Jag hoppas jag mår mycket bättre än år 2013. Eftersom det var ett rejält crap år på många sätt. Ser jag framemot att ta igen all må bra tid i år.

Jag vill bara göra saker som mitt hjärta understöder. Jag tänker fortsätta med mycket yoga, reflektion, bra böcker. Mys med vänner. Motion. Jag hoppas på ork. Vill skida, dansa och gärna springa i vår.

Egentligen vill jag bara en sak. Leva livet. Sådär huvudlöst mycket i nuet. Med ett öppet hjärta. Helt fördomsfritt och nyfiket. Älska och bli älskad.

Gärna hångla med någon annan än mig själv också. Gärna med någon skäggig typ.

2. Vad var ditt första sommarjobb?

På Teboil i kassan när jag var 14 år. Blir helt sentimental när jag tänker på det.

3. Ditt drömhus?

Just nu. Se punkt ett. Men annars. Ja. Ljust måste det vara. Förstås vid vattnet. Fint trägolv. Mysigt. Lite knasigt. Och utan tvekan. Ska jag ha en sådan här någon vacker dag!


4. Hurudana kläder trivs du bäst i?

Jag trivs bäst när det är varmt och jag får gå runt i så lite kläder som möjligt. Inget slår slitna jeansshorts och en vit topp. Eller en bohem lång sommarklänning i tunt tyg. Nu i dessa ljumma vintertider sportar jag mycket tajta klänningar. Men i material som är sköna. Med en shapingklänning under. Hemma. Alltid för stora mysbyxor, en skön bomullstopp och yllesockor. Så tycker jag om att dra på mig träningskläder. Tajts och någon fin färgglad träningstopp trivs jag riktigt bra i också.

5. Hur var du som barn?

Bossig. Känslig. (Men det trodde nog ingen) Blev sur när jag inte fick som jag ville. Jobbig att säga nej åt. Glad. Förvirrad. Krävande. Nu när jag tänker på det har jag nog inte förändrats så värst mycket.

6. Favoritplatser på jorden?

Berlin. Pörkenäs lägergård nere vid havet. Villan i Bosund.

7. Landet eller stan?

En liten stad. För att bo. En stor stad för att uppleva och få nya perspektiv. Landet för semester. Lata dagar i hängmattan och mys. Både och alltså.

8. Kaffe eller te?

Te. Aldrig kaffe. Helst yogitea.

9. Hurudan pensionär skulle du vilja vara?

En pigg leopardtant som fortfarande gots it!

10. Vad är din knäppaste ovana?

När jag läser texter på internet sitter jag och svärtar vartefter jag läser. Mycket irriterande för andra. Nu är det här kanske inte så knäppt. Men jag vet inte om jag har så många knäppa ovanor.

11. Vilka är dina super powers?

Åh. Vilka roliga frågor!! Jag är kreativ och mångsidig. Vilket har gett mig ett gott självförtroende. Det där självförtroendet håller jag på att damma av nu efter 19 månader av utmattningsdepression. Men det är påväg tillbaka och med lite självkänsla som motvikt kommer jag att tro mig kunna rädda världen snart. Jag har en finslipad känsloradar. Som är mycket användbar. Men som ibland kan vara till förbannelse. När den används till min fördel är den en av mina största tillgångar. Jag är positiv. Det är en stor kraft.

12. Vem var din första kändis crush?

Nu vet jag inte säkert om han var den första. Men oj vad kär jag var i Leonardo Di Caprio!

Alla som vill knycker Malins lista. Hojta till om ni svarar i era bloggar så får jag läsa. Tyckte frågorna var superbra!

Ps. Malin. Du är så cool! Gillar ditt tankesätt.5 comments:

 1. Fniss, jag tror nog att du kommer va en leopardtant som gots it när du blir pensionär. ;)

  ReplyDelete
 2. Hihi. Jag hoppas de. Med rött hår som står på ändan!

  ReplyDelete
 3. Hihi, leopard! :D jag tänkte - nu ska jag skriva frågor som jag själv skulle vilja svara på. Då tänker jag speciellt på pensionärsfrågan. ;) jag tror, att det är en sådan där fråga vars svar säger allt om personen man frågar. :) jag har storartade planer för mitt liv som pensionär! :)
  Kanske jag ska svara på mina egna frågor själv nån dag... och TACK förresten för de snälla orden.
  Du ska ha ett super fab 2014 nu! Vi kommer att må så bra det här året tror jag, mycket tack vare all skit vi stod ut med 2013. Hang in there girl! Jag tänker bara glida fram i år har jag bestämt. Like a pro. Oavsett vad.

  ReplyDelete
 4. Svarade på frågorna på min blogg gillade verkligen frågorna man fick verkligen fundera en stund.
  Kram, tingeling in pink

  ReplyDelete