HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, January 19, 2014

Bara gör de!

Åh. Jag älskar Charlie fån Lyxfällan. Och ännu mera nu. Se klippet om hur hans liv förändrades efter att han var allvarligt sjuk. Får en att inse att en inte behöver vara allvarligt sjuk för att ställa sitt liv som en vill. Just do it liksom. Jag tror att det inte är så invecklat som vi vill tro. Det värsta är nog att ta det där steget. Med alla "Tänk om" som surrar. Se det HÄR. För jag orkade inte sitta och fnula på hur jag ska få klippet inbäddat just idag. 

Ps. Det där med att pusha sig får en betala ett högt pris för. Så inget jag rekommenderar. Det är nog viktigare att tänka på sig själv och hälsan. Men alltid lär en sig. Hoppas jag..

No comments:

Post a Comment