HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, January 29, 2014

Cirkusnaglar - How toLacka naglarna med två lager lack. Här har jag använt Max Factors. Max Effects "Pretty in pink". Rekommenderar ej! Fin färg. Men that's it. Krävdes tre lager för att få det täckande. Låt torka helt. Klipp bitar av nageltejp och limma V:n på naglarna. Jag köper mitt tejp på bornprettystore.com. Kan göras med vanligt tejp också. Men jag tycker nageltejpet är mycket smidigare.


Fyll i trianglarna med de färger du önskar. Vissa föredrar att dra bort tejpen genast. Jag väntar alltid någon minut innan jag avlägsnar den. Sen "limmar" du fast de stenar du önskar. Jag sätter fast dem med vanligt överlack. Klicka ut lite överlack på något passligt underlag. Jag brukar använda det som är närmast. Idag en gammal plastförpackning. Doppa ändan på en orangepinne eller tandsticka i lacket. Sätt en klick på nageln där du vill ha din sten. Ta sedan samma ända. Som då fortfarande har lite vått lack kvar. Fiska upp en sten och sätt den på plats. Sen kör du överlack på hela faderittan. 

Såhär blev det för mig. Lycka till!
Ps. Mina nagelband är lite torra och ledsna. De har inte fått den kärlek de förtjänar på sista tiden.

Ps.2. Hannah frågade för tusen år sedan. Vad en ska ta sig till när naglarna skivar sig och inte vill hålla hur man än försöker. Det finns många knep. Nagelförstärkare och annat. Men en nagel som mår dåligt har ofta för lite fukt. Så börja där. Smörj in nagelbanden och naglarna med olja! Kokosoljan är ju en stor favorit. Olivolja går bra. Själv är jag ett fan av jojobaolja. Det enda jag använder i ansiktet nu för tiden. Om en vill ha lite skön doft är det bara att droppa i eteriska oljor. Eller inhandla en olja med doft. Jag har en favorit från Rituals som är amazing! Sen hjälper det inte att göra detta en gång. Utan morgon och kväll. Helst under dagen också. Gör det till en rutin. Ingen quickfix tyvärr. Men dina naglar kommer att tacka dig.

9 comments:

 1. Okej, så måste börja ha påminnelse på mobilen SMÖRJ NAGELBANDEN! Dålig på att få in det här i rutinerna.

  ReplyDelete
 2. Ja det där med rutiner. Det finns ju så många man "borde" ha. Där får man prioritera. Ju mer man smörjer desto bättre mår de ju. Det är lätt om man lägger det till sin redan befintliga skönhetsrutin. Efter ansiktskrämen på kvällen smörjer man nagelbanden t.ex. Då blir det inte så svårt att minnas. Kram!

  ReplyDelete
 3. Superfina cirkusnaglar! Ser ut precis som små färgglada vimplar. :)

  Jag har också väldigt ledsna nagelband nu under vinterhalvåret. Man glömmer ju så lätt bort de där stackars nagelbanden även om man smörjer händerna femhundraelva gånger om dagen.

  ReplyDelete
 4. Exakt! Ska försöka ge mina naglar lite extra fuktighet och kärlek. Btw. de här Rituals-produkterna. Aldrig hört om dem men följde länken du hade här och jag är lite smått förälskad. Ska försöka hinna förbi deras shop i Stockholm nästa gång jag har möjlighet att åka dit. Kram!

  ReplyDelete
 5. minns int om jag sa åt dig i dag, men: du hade i alal fall superfina naglar :) PS he känns na liiti betär nu, hoppas detsamma för dig <3

  ReplyDelete
 6. Gillar! :) Detta ska du fortsätta med. Nagelinspiration och tips. Superkul . Kram hjärtat

  ReplyDelete