HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, January 11, 2014

Den krokiga vägen

Det blev en dag under täcket. Efter en morgon med. Ja vad ska vi kalla det. Strul. Tårar. Och omvägar. Fanns inga alternativ. Alla tecken pekade bara mot ett enda ställe. Min säng. Så där har jag spenderat resten av dagen.

Jag undrar om det jag kommer att behöva acceptera att jag fungerar såhär. Eller om jag i framtiden kan lära mig leva mer balanserat. Inte av och på. Utan mer nyanserat. Jag vet inte. Men jag hoppas på det. Eller jag hoppas på både och. Att jag accepterar mig fullt ut. Och sedan kan ordna mitt liv så att det ger mig tillfredsställelse. Frihet. Glädje.

Jag vet att jag är på rätt väg. Men den är verkligen inte spikrak.


Älska DIG!

13 comments:

 1. Tack Marica! Å kram tillbaka!

  ReplyDelete
 2. Vägen är sällan så rak som man önskar att den var. Sköt om dig!

  ReplyDelete
 3. Så sant! Tack för din kommentar fina. Kram på dig.

  ReplyDelete
 4. Jag har lärt mig att sluta kämpa emot känslorna, det är då det blir tungt. Bara acceptera dem, erkänna dem. Okej - jag är så förbannat besviken/ledsen/uppgiven/uttömd idag. och det är okej. När man börjar tänka "nej jag får inte vara så här, jag måste vara glad" då blir det en kamp i hjärnan. Näpp- jag är en total patetisk MESS idag. jepp. Och så andas man som en drake. iiiiiiin genom munnen -paus i 3 sekunder- och uuuuut. På inandning tar draken syre, som laddas under pausen- kommer ut som het, rykande ånga genom näsborrarna. Väldigt effektivt. Take care!

  ReplyDelete
 5. saknade dig på lördagmorgon! Du tar en time-out och kommer igen som en ännu starkare Pamppo!

  Allt går, det som inte går, går över.
  Kram

  ReplyDelete
 6. TACK! Tusen tack Malin! Det är precis det jag håller på med. Kämpar emot. Och det går ju liksom inte att vinna. Det måste ridas ut. Blev lugn av dina kloka råd. Det är dom det är tills det blir annorlunda. Kram på dig!

  Hej "Anonym"! Jag saknade dig också. Fast jag inte ens vet exakt vem du är ;) Vi ses nog snart igen. Är glad att du var där och yogade och sjöng. Blir så varm i hjärtat av din kommentar. Kram!

  ReplyDelete
 7. Åh, starksköra du!
  Du var precis där du skulle vara, fast huvudet ville få dej att tro en massa annat. Kram och keep up ♥♥

  ReplyDelete
 8. Ja Nina jag vet. Men jag fattade det först efter att jag hade kört till Kokkola. Missade avfarten i all min brådska. Mycket tydlig vägledning med andra ord. Ganska roligt såhär i efterhand. Missade helt bokstavligen bromsen.. :D Kärlek!

  ReplyDelete
 9. Kram till dig du värdefulla Pamsen!

  ReplyDelete
 10. Kram Lotta! Och all kärlek till dig.

  ReplyDelete