HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, January 31, 2014

Fredagsinspis


Inspirerad av kvinnor som vågar följa sina drömmar. Krista Siegfrieds nya singel "Cinderella" finna nu på iTunes och Spotify. Handlar om att våga. Ta steget och göra det man vill. Att man håller måttet. Att låta lågan man har inom sig lysa vägen. Precis det hon själv har gjort hela livet. Hon är fantastiskt underbar. Henne och alla andra som vågar följa sin låga. Hyllar jag idag. Varje dag. Det är så modigt. 

Jag står själv. I något som känns som världens största vägskäl. Med hjärtat i ena handen och hjärnan i andra. Skrämmande och stort. Men med en tillit till livet. Till att jag den här gången ska våga känna lågan som bränner. Inte vara rädd för värmen och det starka ljuset. Utan gå. Rakt in i lågan. Precis dit det är meningen att jag ska stå. TACK Krista!

1 comment:

  1. OJJJJJJJJ vilken Lady GaGa ripoff det var på den bilden. Hon är ju skitsnygg men jag ser bara GaGa, vilket säkerligen inte är avsikten med den.

    ReplyDelete