HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, January 20, 2014

Livet lunkar vidare

Lyckan när livet bara fortsätter framåt. Lätt lunkandes. Med båda fötterna stadigt i marken. Jag har liksom ingen chans. Ingen utmattning i världen. Inga negativa tankar eller känslostormar kan få det att stanna. Det bara går vidare. Lite vingskjutet haltandes kanske. Men stannar gör det inte. Och den trösten. Life goes on. Allt förändras. Bara att hänga på då antar jag.


Ps. Er kärlek. Fattar ni hur den lyfter. Inte bara mig utan alla de som läser. Och inte bara det jag skriver. Utan det ni skriver i kommentarerna. Peppar mig. Varandra. Berättar hur ni har det! Kommentarerna till inlägget igår fick mig på fötter. Helt bokstavligen. Det här är äkta kärlek vänner. Tack! Tack Tack!

4 comments:

 1. Du är en inspiration!
  Ha en bra vecka! kram

  ReplyDelete
 2. du är en person som ger en inspiration till allt. eller till att liksom bara leva vidare.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Tusen tack kvinnor! Ni eldar mitt hjärta. <3

  ReplyDelete