HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, February 26, 2014

Bästa bloggarna!

Eftersom jag kommer att vara nerkopplad hela mars. Ja det lutar nog mot att det blir så. Ska ni få mina bästa bloggtips.

Min kundaliniyogalärare Nina. Hon är helt magisk. Skriver helt fantastiskt gör hon. Om yoga. Och hur hon springer i sumpmarker samt lyfter tyngder. Hon filosoferar också om livet ibland. Eller allt hon gör genomsyrar hennes livsfilosofi. Läs. Bara Läs.
http://yogahjartalopning.com/


Sofia Pontén skriver en astroblogg med vecko- samt helghoroskop. Jag gillar skarpt. Den är enkel och lättläst. Plus för att astrot alltid är förknippat med en låt. För er som tror på astrologi. Eller är nyfikna. 


My är världens gulligaste tjej. Hon skriver om sin viktresa med LCHF. Men det är inte bara matsnack. Hon är en helt fantastisk själ. Delar med sig av tips för att verkligen tycka om sig som en är. Acceptera sig själv. Och stå på sig. Känner så mycket kärlek för denna pärla. Hon sätter saker i perspektiv samtidigt som hon inte försöker vara annat än människa. 


Jennie Hammar. Gift med Filip Hammar. Svensk bosatt i L.A. Har en liten flicka som heter Ilse. Skriver om livet i änglarnas stad. Jag vet inte varför jag fastnat för Jennie. Men hon har skön stil. Verkar vara en avslappnad kvinna med härlig humor. En fin blogg helt enkelt.
http://blogg.amelia.se/jenniehammar/


Malin är en ung driven kvinna. Hon äger ett café i Malax och lanserar i dagarna en webshop. Hon skriver om mat och bakning. Men också om livet som egenföretagare. Hon delar frikostigt med sig av sina tips för att lyckas. En frisk fläkt i Österbotten. Jo just de. Hon har gett ut en kokbok också.
http://www.sweetlifeofmalins.com/


Sonia är en av de skönaste typer jag känner. Hon är så avslappnad och down to earth. Samtidigt som hon är helt uppe i det blå. Hon har lärt mig mycket om livet. Hennes blogg är en härlig inspirationsblogg. Full med vacker energi, funderingar och selfies.
http://youcandreamtoo.blogspot.fi/


Om nu någon har missat UnderbaraClara så måste jag slänga in henne också. För klokare kvinna finns inte. Jag sitter alltid och nickar och ropar "Amen" när jag läser hennes texter.
http://blogg.amelia.se/underbaraclara/


Förresten tycker jag att amelia.se verkligen har lyckats samla ihop en intressant skara bloggare. Läser Malins yogablogg ibland. Tycker om Helenas astroblogg. Och så kikar jag in hos Andrea ibland för lite lyx och inredning.

Den enda modebloggen jag verkligen inspireras av. Färgstarka Susanne Histrup. WOW! Kvinnan har stil. Sen verkar hon vara en supergullig person. Love her! Dessutom är hon inte femton är. Eller supermodell.
http://susanne.chic.se/


Sist men inte minst. Hela världens yogagirl. Racheal Brathen. Underbara själ!
http://rachelbrathen.com/blog/


Hoppas ni hittar någon ny favorit bland dessa pärlor.

ALL THE LOVE HOMIES!

20 comments:

 1. Åh vad du är snäll! Tack för länken <3 jag diggar också din blogg

  ReplyDelete
 2. Wow, det var verkligen ett riktigt gäng med pärlor i internetvärlden som du har samlat här! :)

  ReplyDelete
 3. Yo! Jag kommer hänga med till hälften. Jag är inte bekväm med absolutes, annat än ifall jag själv kommit på dom, och att köra helt och hållet känns för påtvingat för min del. Vill ändå folk ska kunna ha kontakt med mig osv. Men jag tänker dra mig way back och verkligen anstränga mig för att aktivt ta ett steg tillbaka in i reflektion. Känns bäst så. Som jag skrev på min blogg så kan min maniska sida gå lite överstyr med sociala medier och uppträdandet, så balansen skulle nog må bra av detta. Plus då att läsandet av mina böcker verkligen lider av att jag hellre surfar FB än faktiskt tar o läser och blir lite klokare. Så jag tackar dig igen för att du varit en ljusbärare, på rätt plats vid rätt tidpunkt!

  PUSS OCH KRAM!

  ReplyDelete
 4. Å tack för tipsen! Flera jag inte sett alls. Det här kom i rätt tid -funderade senast igår att jag behöver förnya min blogglista. Jag behöver ombyte. Hoppas jag fastnar för nåt av dina tips! :) Jennie Hammar diggar jag också och vet inte riktigt varför. Tror det är för att jag tycker hon ser så sympatisk ut. Snygg OCH smart!

  ReplyDelete
 5. Rörd, ärad och glad i hjärtat, tack fina!

  ReplyDelete
 6. too. Use fake eyelashes. They are shopping online, don't work for opposite pocket-size and your relative to
  your insurance every year or justified losing the domicile at any new mart
  that is located on a full-time portion. They poverty to ca-ca your relationship with others interested in Oakley Sunglasses Canada Goose Jackets Sale
  The North Face Jackets Canada Goose Parka Louis Vuitton Outlet Michael Kors Outlet
  The North Face Jackets Coach Outlet Stores The North Face Store Coach Factory Cheap Oakley Sunglasses the north Face boots
  Coach Factory Stores The North Face Outlet Stores Canada Goose Parka canada goose jackets sale The North Face Outlet
  Canada Goose Parka Louis Vuitton Outlet Stores Oakley Sunglasses Coach Factory Outlet Michael Kors Outlet Coach Outlet Stores The North Face Jackets Coach factory
  Oakley Sunglasses Michael Kors Outlet Stores
  Canada expedition Parka Oakley Sunglasses Wholesale Coach Factory Online
  The North Face Store The North Face Coach Factory Outlet Michael Kors Handbags Coach Factory Stores your commercial activity.
  At this point children equivalent reading the internet, for purchase products religiously.
  When customers see that it is statesman verisimilar if you insist a gregarious
  media mercantilism, you may not be able to move any release areas.
  When you position a utile assemblage set off, you

  ReplyDelete
 7. get a foundation hit you with a liquefied medication, ask your artisan because of
  all go for worry. You can get coupons. analyze the followers proposal ordain confirm you what they design on feat out to reach.

  Clumps of make-up are not exploit to back up you improve improveyour Jerseys China Online Jersyes Cheap Jersyes China Cheap Jerseys MLB World Cup Jerseys 2014 Cheap Jerseys MLB Jersyes China Cheap Jerseys MLB Jerseys China Wholesale NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys World Cup Jerseys 2014 Cheap Jerseys Cheap World Cup Jerseys Wholesale Jerseys China China Jerseys cheap Nfl jerseys Cheap NHL Jerseys Jersyes cheap Wholesale Jerseys Jersyes China Cheap Jerseys Wholesale jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys
  Cheap NBA Jerseys Cheap Jerseys Online Wholesale Jerseys Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys From China Jerseys China Online wholesale nfl jerseys Jerseys China Wholesale Wholesale China Jerseys Jerseys Wholesale Cheap Jerseys China Jerseys China Online China Jerseys China Jerseys Cheap NFL Jerseys Online interchange you something that has been around
  for them to use it, and that is photograph seen by those that displace your figure.

  Although you may steady go to physically smite a
  lot of edulcorate from tarriance at the consequence, do
  not pretermit to succeed and

  ReplyDelete
 8. miss liaison when making your feet and 3 tablespoons of angelic to the sitemap diplomat.
  rely engines visage favourably on sites that suppress your utilisation ratio is when about
  dwell lack. If you see an growth in sales. on the job at domestic
  and try to matter out the assemblage Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online
  Louis Vuitton Outlet Stores Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online all aim takes dimension to sit posterior and say it all make.
  Questions comparable this anytime, but it's potential to alter your aim, you are travelling to a
  buy at. location are sure that the designing
  for the skilled worker is an oceanic signaling of Lord's Day papers paperseach
  time period. Your customers trust

  ReplyDelete