HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, February 26, 2014

Bästa bloggarna!

Eftersom jag kommer att vara nerkopplad hela mars. Ja det lutar nog mot att det blir så. Ska ni få mina bästa bloggtips.

Min kundaliniyogalärare Nina. Hon är helt magisk. Skriver helt fantastiskt gör hon. Om yoga. Och hur hon springer i sumpmarker samt lyfter tyngder. Hon filosoferar också om livet ibland. Eller allt hon gör genomsyrar hennes livsfilosofi. Läs. Bara Läs.
http://yogahjartalopning.com/


Sofia Pontén skriver en astroblogg med vecko- samt helghoroskop. Jag gillar skarpt. Den är enkel och lättläst. Plus för att astrot alltid är förknippat med en låt. För er som tror på astrologi. Eller är nyfikna. 


My är världens gulligaste tjej. Hon skriver om sin viktresa med LCHF. Men det är inte bara matsnack. Hon är en helt fantastisk själ. Delar med sig av tips för att verkligen tycka om sig som en är. Acceptera sig själv. Och stå på sig. Känner så mycket kärlek för denna pärla. Hon sätter saker i perspektiv samtidigt som hon inte försöker vara annat än människa. 


Jennie Hammar. Gift med Filip Hammar. Svensk bosatt i L.A. Har en liten flicka som heter Ilse. Skriver om livet i änglarnas stad. Jag vet inte varför jag fastnat för Jennie. Men hon har skön stil. Verkar vara en avslappnad kvinna med härlig humor. En fin blogg helt enkelt.
http://blogg.amelia.se/jenniehammar/


Malin är en ung driven kvinna. Hon äger ett café i Malax och lanserar i dagarna en webshop. Hon skriver om mat och bakning. Men också om livet som egenföretagare. Hon delar frikostigt med sig av sina tips för att lyckas. En frisk fläkt i Österbotten. Jo just de. Hon har gett ut en kokbok också.
http://www.sweetlifeofmalins.com/


Sonia är en av de skönaste typer jag känner. Hon är så avslappnad och down to earth. Samtidigt som hon är helt uppe i det blå. Hon har lärt mig mycket om livet. Hennes blogg är en härlig inspirationsblogg. Full med vacker energi, funderingar och selfies.
http://youcandreamtoo.blogspot.fi/


Om nu någon har missat UnderbaraClara så måste jag slänga in henne också. För klokare kvinna finns inte. Jag sitter alltid och nickar och ropar "Amen" när jag läser hennes texter.
http://blogg.amelia.se/underbaraclara/


Förresten tycker jag att amelia.se verkligen har lyckats samla ihop en intressant skara bloggare. Läser Malins yogablogg ibland. Tycker om Helenas astroblogg. Och så kikar jag in hos Andrea ibland för lite lyx och inredning.

Den enda modebloggen jag verkligen inspireras av. Färgstarka Susanne Histrup. WOW! Kvinnan har stil. Sen verkar hon vara en supergullig person. Love her! Dessutom är hon inte femton är. Eller supermodell.
http://susanne.chic.se/


Sist men inte minst. Hela världens yogagirl. Racheal Brathen. Underbara själ!
http://rachelbrathen.com/blog/


Hoppas ni hittar någon ny favorit bland dessa pärlor.

ALL THE LOVE HOMIES!

12 comments:

 1. Åh vad du är snäll! Tack för länken <3 jag diggar också din blogg

  ReplyDelete
 2. Wow, det var verkligen ett riktigt gäng med pärlor i internetvärlden som du har samlat här! :)

  ReplyDelete
 3. Yo! Jag kommer hänga med till hälften. Jag är inte bekväm med absolutes, annat än ifall jag själv kommit på dom, och att köra helt och hållet känns för påtvingat för min del. Vill ändå folk ska kunna ha kontakt med mig osv. Men jag tänker dra mig way back och verkligen anstränga mig för att aktivt ta ett steg tillbaka in i reflektion. Känns bäst så. Som jag skrev på min blogg så kan min maniska sida gå lite överstyr med sociala medier och uppträdandet, så balansen skulle nog må bra av detta. Plus då att läsandet av mina böcker verkligen lider av att jag hellre surfar FB än faktiskt tar o läser och blir lite klokare. Så jag tackar dig igen för att du varit en ljusbärare, på rätt plats vid rätt tidpunkt!

  PUSS OCH KRAM!

  ReplyDelete
 4. Å tack för tipsen! Flera jag inte sett alls. Det här kom i rätt tid -funderade senast igår att jag behöver förnya min blogglista. Jag behöver ombyte. Hoppas jag fastnar för nåt av dina tips! :) Jennie Hammar diggar jag också och vet inte riktigt varför. Tror det är för att jag tycker hon ser så sympatisk ut. Snygg OCH smart!

  ReplyDelete
 5. Rörd, ärad och glad i hjärtat, tack fina!

  ReplyDelete