HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, February 8, 2014

Detta händer sen.

Jag faller. Jepp. Över kanten. Rakt ner.
Ligger där halvdöd. Tror att livet är över för en stund. Uppstår eller halvstår på den tredje dagen.
Finner svaret på livets mening.

"Sons Of Anarchy"


Inget ont som inte för något gott med sig. Nu kan jag lugnt ligga halvdöd en stund till utan att dö av vånda.

Bad boys. Bad boys. Watcha gonna do?

6 comments:

 1. Hej babe. Vet inte riktigt hur jag kan hjälpa dig men ville bara skriva en rad och säga att jag precis förstår vad du menar och att jag är med dig i tanken. This too shall pass. Det gör det alltid hur hopplöst det än känns. This too shall pass.

  ReplyDelete
 2. Åh, SoA måste ju vara världens bästa serie... fast jag har inte sett så riktigt många avsnitt, men jag fastnade direkt. Borde kanske börja kolla den mer än sporadiskt nu!

  ReplyDelete
 3. Voi Hannah! Tack! Din kommentar hjälper massor. Du är så fin. Kärlek och styrka till dig med. Jävla hål som en faller i hela tiden!

  Ja du måste Christina! Så sjukt bra.

  ReplyDelete
 4. Jag är också en Sons älskare. Voi himmel.

  ReplyDelete
 5. Hej Pamela,
  Jag bara måste skriva. Jag älskar din blogg. Älskar din insta, älskar DIG. Jag har också fallit, brakat och ligger halvdöd, vet inte hur och när jag ska orka stiga upp och andas. Har bara önskat att få andas i en evighet nu. Men du ger mig så mycket styrka, du är så ärlig, beskriver alla känslor just så, så rätt. Din kamp e min kamp, tänker bara på att we are one, mer än vi tror. Vi kommer att vet du en dag stiga upp och flyga högt högt. THAT I promise you <3

  ReplyDelete