HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, February 27, 2014

Ellen och Jeppis Pride

Ellen skriver ju en också en fullständigt ljuvlig blogg. Hon är rolig och smart. Har två katter om man tycker om sådana. Hon sitter i kommittén för Jeppis Pride. Och har idag skrivit ett skitbra inlägg i debatten om denna fest. Här! Heja Ellen! I love you!
http://ellen.blemma.net/


Ps. Har ni sett Jills veranda med Kristian Gidlund? Har suttit och velat nu i någon timme. Vill verkligen se. men drar mig något oerhört. Tänk om jag inte pallar. Känslorna. Jobbigheten. Usch.

Ps.2. Älskar internet. Åh. Är helt nykär nu när jag ska gå i celibat på lördag. Hur ska detta gå? Jag kommer att sakna ihjäl mig.

14 comments:

  1. Så himla fantastiskt gripande avsnitt. Som du fruktar, jäkligt jobbigt att se, gjorde så ont att se, samtidigt som det är nyttigt med en tankeställare emellanåt. Har du sett de andra avsnitten också?

    ReplyDelete
  2. Jag har inte heller vågat se avsnittet! Är också rädd för känslorna och hur nära de kommer! Den öppnar upp sår som inte är helt fast... Men jag skall nog bädda ner mig i sängen och titta någon gång snart! Men inte idag... Kram till dig Ela och hoppas vi ses irl nu på din månad utan internet! /johi

    ReplyDelete