HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, February 16, 2014

L.O.V.E.


Igår gifte sig två av mina bästa vänner. Det var ett bröllop som hette duga. Jag badade i kärlek hela natten. Så perfekt. Så fulländat. Så många stunder jag bara satt och såg mig runt. Log ända in i själen. Alla dessa människor. Uppklädda. Vackra. Strålande. Varma. Mina vänner. Mitt liv. Hur rik kan en människa bli?


Jag hade ju förstås gjort kärleksnaglar dagen till ära. Lacken jag använt mig av är "Lilac Lust" och "Graycious" från bästa Leighton Denny. Som ni hittar HÄR!


Nu är den här veckan som jag varit nervös för en evighet över. Den har varit fantastisk! Jag är helskinnad. Och väldigt tillfreds. Va ska vi hitta på nu då? Haha. Nå nej. NU. Ska jag bara njuta. Av att min aphjärna för tillfället är ganska lugn. Jag vill fortsätta bada i känslan av att allt är väl. Så länge som möjligt.

SAT NAM!

PS. T.A.C.K. för alla fina kommentarer! Tack för att ni fyller mitt badkar med kärlek och låter det bubbla av glädje. Ni är helt klart det bästa som finns. Puss.

2 comments:

  1. Åååååååå vad jättsöt bild på dig , verkligen fin bild. Gollo ! Å vilken gollo bild i tidningen!!!
    Maja- snart på väg till Vasa

    ReplyDelete
  2. Vilken härlig bild på dig! :) Verkligen strålar om dig! ;)

    ReplyDelete