HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, March 27, 2014

Lite astrologi

Alltså jag blir mer och mer intresserad av astrologi. Mycket tack vare två suveräna bloggar jag hittat nyligen. Nämligen Helenas och Sofias. Jag är vattuman med ascendent i Skytten. Här kan ni läsa om vad ascendent är för något. Är så roligt att läsa. Eftersom det så ofta stämmer mitt i prick på mig. Idag skrev Helena om hur stjärntecken författar/skriver.

Såhär står det om mig.

Vattumannen
Du vill skriva för att förändra världens synsätt. Likt en demonstrant som vill uppmärksamma omvärlden på att det är dags att tänka om och tänka nytt, så vill du göra detsamma med dina ord. Du är inte en aspirerande debutant som låser dig vid att ett förlag måste anta ditt manus. Du tar hellre saken i egna händer och ser till att ge ut din bok via self-publishing eller läser helt enkelt in dina texter och sänder ut dem i världen via en podcast eller kanske en hemsida som erbjuder dina läsare att ladda ned ditt verk som e-bok.
Skytten
Du har troligen känt dig dragen till ord och skrivande i hela ditt liv. Tillsammans med Tvillingarna är du ett av de tecken som högst troligast blir publicerad under din livsstid. Du kanske väntar på det där antagningsbeskedet nu, eller så har det redan hänt. Ditt skrivande karaktäriserar ofta av en sorts informativ underliggande ton. Du vill att din text ska kännas upplysande och du vill gärna nå en position som ger dig ett rykte som expert inom det område du skriver inom. Du använder troligen akademiska kunskaper blandade med excellent humor för att skapa verklighetstrogen fiktion.
Inte långt ifrån sanningen! Kolla in om det stämmer för dig. HÄR!

4 comments: