HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 28, 2014

Medvetenhet är koolt!

Har känt mig rastlös och orolig hela veckan. Haft en trötthet som tagit sig uttryck i irritation. När jag är orolig i kroppen. Kan jag inte vila även om jag vet att jag kanske behöver. Den här veckan har jag kört en ny taktik. Jag har varit medveten om mitt oroliga sinne och rastlösa kropp. Tränat mer än vanligt och rört på mig för att trötta ut mig.

Igår gick jag på yin yoga. En lugn yogaform där man sitter i yogapositioner en längre stund. Yin yoga påverkar meridianerna i kroppen. Och hjälper till att lösa upp spänningar. Jag kände under passet igår hur jag blev mer och mer trött och avslappnat. Kände hur spänningarna en efter en gav efter och slussades ut ur mig. Det var riktigt häftigt!

Inatt sov jag i 13h och idag har jag inte varit speciellt aktiv. Känner mig ännu helt utmattad och mörbultad. Men till skillnad från tidigare när jag slår i en vägg helt plötsligt. Undrar vad som hände och gräver ner mig i självömkan. Har jag den här veckan gjort det medvetet. Det om något måste ändå vara ett steg i rätt riktning.

Kanske det är såhär jag fungerar. Jag samlar energi och så kör jag tills den är slut. Sen laddar jag några dagar och så fortsätter jag igen. Vem vet. Just nu fungerar jag så i alla fall. Medvetenheten. Acceptansen. Så kool.

Ps.  Jakobstad Yin yogas det på StudioZ torsdagar kl.16.45 med Marica. 6e gången. Drop-in. Koma mee!

Ps.2. Boktipset. Läser Eckhart Tolle "The Power of now" just nu. En gammal vis favorit.

Ps.3. Här är Sofias helgastro. Ingen jättehjesan helg för min del om en ska tro på stjärnorna. Men jag kanske skippar deras vägledning den här gången.

2 comments:

 1. After this brings up its clients get entertained well with its premium services, the Russian Call Girls in Lucknowis liable to increase the level of fun by its quality services dissimilar to get anywhere. So, let us forget everything and take pleasure in what you wait for a long time. Check our other Services...
  Russian Call Girls in Mahipalpur
  Russian Call Girls in Mahipalpur
  Russian Call Girls in Mahipalpur
  Russian Call Girls in Mahipalpur
  Russian Call Girls in Mahipalpur

  ReplyDelete