HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, April 13, 2014

Eländet

Jag vet inte riktigt vad som är på gång här just nu. Men bra känns det inte i alla fall. Det lättade lite efter två veckor av PMS från helvetet. Men nu är irritationen, ilskan och sorgen tillbaka. Jag är ju förstås rädd att bli förlamad av depression och trötthet. Att aldrig mera resa mig och känna så här resten av livet. Och fan va jag gråter. För allt möjligt. Och jag vet inte varför. Vilket irriterar mig ännu mera. Dessutom förlorade JARO första hemmamatchen. Jävla skit!


Ps. Det har nog hänt bra saker också. Men jag väljer att fokusera på hur dåligt det känns. So sue me!

8 comments:

 1. Jag har tidigare analyserat sönder de perioder då jag mått dåligt/haft feil i närve och liksom varit lite rädd för det tillståndet. Nu då de kommer konstaterar jag ok nu är det så här, och försöker avdramatisera det så mycket som möjligt. Det känns skönt att jag kan förhålla mig lugnt till dalarna nu, för jag vet att de går över och det är lika naturligt som då jag har en bra period. Jag behöver både topparna och dalarna för att jag ska utvecklas som människa. Jag vet också att jag kommer alltid att vara såhär så jag har börjat acceptera det mer och mer. vet inte riktigt om något av det här jag skriver hjälper dig på något sätt, men du är i alla fall inte ensam. Vi är många runt dig som gläds med dig då du är glad och vill bära dig då du inte orkar.

  ReplyDelete
 2. Vet du, det är bara bra att riktigt vältra runt sig i eländet och gotta sig i sin självömkan mellan varven. Det är ju också riktiga känslor och kanske du inte behöver vara stark och förhålla dig "rätt" till allting hela tiden. Ibland måste man bara få vara inne i sin HelveteJävlaSkit-mode ifred. Tids nog släpper den taget om dig. Kraftkramar!

  ReplyDelete
 3. Alltså TACK! Ni vet inte vad era ord gör med mig. Jag lyfter snart från marken. Tack för att ni finns. Och ger av er tid och omtanke. KRAM!

  ReplyDelete
 4. PUSS! Att falla i självömkan känns iblend så skönt bara man inte blir där för länge. Jävla pmsskithelvete!

  ReplyDelete
 5. Puss på dig Nadia. Ja det är kanske något man behöver emellanåt. Men på riktigt jävla hormonhelvete!!

  ReplyDelete
 6. Tack för att du öppnar dig och skriver hur jävla skit du mår ibland så vet man att man inte är ensam!
  All the love <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. You are welcone! :) Och tack själv. Så mycket lättare när vi är flera. Kram!

   Delete
  2. Eller welcome. Men welcone ser ganska roligt ut.

   Delete