HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, April 16, 2014

Flyt

Vet ni. Flera har påpekat att deras kommentarer inte kommer fram. Vilket ju förstås är supertrist. Ida tipsade att ta bort spamkontrollen. That's done. Nu hoppas jag alla ska få göra sin röst hörd här. Dessutom har jag råkat på någon inställning i misstag som gör att jag nu kan svara på kommentarerna en och en. Något jag väldigt länge velat ha. Vackert så. Ibland har man flyt.

På tal om flyt. Så var igår en dag jag sent ska glömma. Flyt är bara barnet. När man öppnar upp så händer det. Och den där gamla klyschan. Det är alltid som mörkaste före soluppgången. Stämmer ju förstås.


PS. TACK så förbaskat mycket för att ni har röstat för mig och min dröm. Wow. Jag är så tagen och peppad. Uppåt och framåt.

No comments:

Post a Comment