HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, April 15, 2014

Hjälp mig nå min dröm

Jag har länge velat studera till mental tränare. Faktiskt föddes den drömmen för nästan tio år sedan. Men som mycket annat lags den på hyllan. Nu blir jag hela tiden mer och mer säker på att jag vill ägna min framtida karriär åt att få människor att må bättre. Jag vill att alla människor ska älska sig själva precis som de är. Bryta sig loss från jante och förstå att ingenting är omöjligt. Jag vill skilja på prestation och värde. Både för mig själv och andra.

Hjälp mig nå min dröm om att få påbörja studierna till mental tränare. Gå in HÄR och rösta på min dröm. (Fungerar inte den länken. Testa denna eller denna.)


Ps. Detta får man sprida hur mycket man vill.

Ps.2. Enormt jobbigt tycker jag det är att outa mig såhär. Jag vill varken säga högt att jag ännu är utmattad och verkligen inte att jag är arbetslös. Men jag är det. Och vägrar skämmas. Alla kort måste på borden. Jag har nog av att skämmas över mig själv och mina omständigheter. Allt är neutralt. Det är bara vi som sätter värderingar i saker. Min nya värdering angående min situation är. Att jag kan få hjälp från de mest oväntade håll. Och att jag just nu är på precis den plats i livet jag ska vara. Jag väljer att blicka framåt. Allt blir som det ska bli. Nu låter jag de fara bara!

TACK!

11 comments:

 1. Jag vill rösta och sprida så uta den. Men kommer inte in via denna länk! Kanske bara min dator som feilar.

  Puss!

  ReplyDelete
 2. Anne. Åh TACK! Testa denna länk http://www.omaunelmasi.fi/?p=unelmagalleria eller klicka dig fram från omaunelmasi.fi PUSS på dig! Diggar ditt tema den här veckan. Det här är ett led i den. Speciellt den finska presentationen. Haha!

  ReplyDelete
 3. Jag gick in och röstade, it's done! Jag stöder dig och din dröm till 100 procent. Det behövs mer människor som dig i denna värld och är helt hundra säker på att du skulle vara en underbar mental coach. Fina du.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen Tack! Du är fantastiskt. As usual. Kram!

   Delete
 4. Röstat! Heja heja!
  p.s. det är jätteprackot att kommentera från telefon då du har den där "prove your not a robot"-grejen. Ser att 70% av mina kommentarer aldrig ens nått dig
  :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. TACK Ida. Vet du det är flera som sagt att kommentarerna inte kommer fram. Nu har jag tagit bort den där verifieringsgrejen. Hoppas det hjälper. Är ju skittrist att kommentarerna inte kommer fram. Dessutom kan jag nu svara på enskilda kommentarer. För jag va tydligen och pickla på någon knapp. YES! Har velat ha det länge. KRAM.

   Delete
 5. Hejar på dig och önskar och lycka till! Jag har röstat!

  ReplyDelete
 6. önskar DIG lycka till ska det ju stå. Jag blev för ivrig i mitt hejande, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen tack fina Malin! Lycka till åt er också med Ålandsflytten. Jakobstad mistar en glad och skön färgklick. Kram!

   Delete
 7. skönt att höra att nån anna inte heller är arbetsför ännu, dvs. inte har den orken som ett heltidsjobb kräver, eller så just o just den men vill inte riskera den egna hälsan som ändå börjat peka mer upp än ner nu. möte nästa vecka vid te centralen. jag vill inte framstå som lat och rädd utan förståndig och ansvarig över min sköra psyke,typ. kram Lotta Nyman

  ReplyDelete