HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, April 23, 2014

Om att ha en bra dag

Det har bara hänt bra saker idag. Så här ungefär. Solen sken. Jag gick och strosade i grannstaden och kollade in deras vårutbud. Hittade klistermärken till tangentbordet. Hallå! Kanske en kvart stod jag i ett provrum och fotade mig själv. Plus några minuter på en allmän toalett. Åt en lunch och kontemplerade över hur bra livet är. Kärleksboostade migsjälv i varje spegeln jag kom åt. Putade lite extra med magen och ojade mig över hur fin jag var.

Obs. Här drar jag in magen. Det var ju ändå ett fotomoment.

Körde hem och lyssnade på en suverän föreläsning av Marianne Williamson. Tog en "gubbvilo". Åt en god tonfiskröra med rå ekozuccini. Gick som seden sig bär. Med min far på JAROmatch. Satt första halvleken på solsidan och stekte. I pausen fick jag höra Jeppishumor av Jeppisgubbar. Finns inget roligare. JARO VANN!

Jag vet. Mentalt är jag femton. Men erkänn. Ni är lite avis. Speciellt på B som i BANAN!

Nu bränner det lite på kinderna av solstrålarna. Och hjärtat gottar sig i alla fina stunder det varit med om idag. Ett eller två avsnitt "Biggest Loser Sverige" på det här. Och onsdagen den 23 april "e på sticko".

Ah det ljuva livet. Flödet. Kärleken. Friden.
I am blessed. God onsdagkväll fina själar.

8 comments:

 1. Åh så din goda fiilis sprider sig genom skärmen :) Fin text, fina du. Och FINA tagentklistermärken! Haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Maggie! Va bra att den kommer genom rutan. Jag har så det räcker och blir över just nu. Tanka allt du behöver. Jag bjuder. :D Kram!

   Delete
 2. Härligt! :D Och det där var ju helt klart de snyggaste tangentklistermärkena i mannaminne. Jag vill också ha såna. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja men visst! Skaffa dig egna för någon euro på H&M!

   Delete
 3. Superfina klistermärken :) gillar !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skönt att det inte bara är jag som är ung i sinnet! <3

   Delete