HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, April 14, 2014

Tack för att ni lyfter mig

Herregud. Igår låg jag och grät för att ni är så fina. Jag tog in varenda ord i era kommentarer här och på facebook. Jag fick till och med ett mail! Blir överväldigad av ert support. Tack för att ni tar er tid att plita ner några rader. Det betyder otroligt mycket. Ni är världens bästa. Och jag övar på att låta mig tas hand om. Vara svag och behöva omtanke och kärlek. Jag ville bara skriva av mig lite igår. Och när ni mötte mig med kärlek och omtanke. Tänkte jag direkt. Så farligt är det ju ändå inte. Nu kanske jag överdrev lite. Så där mycket omtanke är jag inte värd. Men vet ni. Det är jobbigt just nu. Och igår kändes det som att ni fångade upp mig. Och det om något är KÄRLEK. Så skönt att äntligen kunna ta emot den. Det känns stort. Tack för att ni ger av ert överflöd.

Lillemor skrev såhär."Vi är många runt dig som gläds med dig då du är glad och vill bära dig då du inte orkar." Alltså jag läste den där meningen säkert hundra gånger igår. Det är så fantastiskt fint. Tack! Tack! Tack! I am blessed!


PS. Jag har saknat er! Men jag har inte kunnat skriva. Det har varit tvärstopp i systemet. Nu är jag åtminstone här idag. YES. Känns skönt.


ALL THE LOVE! 

6 comments:

 1. Ibland är det tvärstopp, å sen känns det skönt när proppen lossnar och man får energi igen. Kram!

  ReplyDelete
 2. Ibland är det tvärstopp, å sen känns det skönt när proppen lossnar och man får energi igen. Kram!

  ReplyDelete
 3. Jadå, vi är här! Alltid!
  Och på onsdag ska du få ett first (and second, and third...) aid kit av mej ;) <3 Kramisar!

  ReplyDelete
 4. Kram KRAM fina kvinnor! Och Tack!
  Nina: Underbart! Fantastiskt! Spännande! YEAH!

  ReplyDelete
 5. och nu börjat jag gråta för att du grät. Jäkla hormoner:) Allt har sin tid, toppar och dalar. Sku vilja träffa dig och bara prata,skratta och ha det bra. Då min mammaledighet börjar skulle vi kunna träffas på en tekopp:)

  ReplyDelete