HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, May 14, 2014

Ett litet hejPs. Han springer som en galning ute. Inne ligger han mest och pöser. Så nära det bara går. Helst skulle han nog krypa in under skinnet om han fick. Jag är trött som en urvriden disktrasa. Men skrattar varje dag åt mitt lilla underverk till hund. Han är verkligen hundarnas Cresent. Världsmästarhunden helt enkelt. 

7 comments:

 1. Livet med hund ♥
  Snart kommer ni hitta rätt hos varandra och du får gå på toa ifred, promise :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Nina! Behövde få höra det där. :) <3

   Delete
 2. Alltså gullo! Det är ju precis som att ha en bebis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu vet jag ju inte hur det är att ha en bebis. Men det känns lite så jo. Jag får inte ens gå på vessan ifred. Väldigt ovant. Men han är ju sjukt kul också. Och gullo! ;)

   Delete
 3. Ååååååå jag dööööör! Jag är hemskt ledsen men jag kanske måste komma och hälsa på er. Alltså åååå! Jag kommer sedan att stirra sönder på alla bilder/videon som dun kommer att posta på den lille stjärnan.

  ReplyDelete
 4. Haha. Anne du är välkommen! När som helst.

  ReplyDelete