HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, May 24, 2014

Inte den där hunden nu igen


Det där med att stå framför kameran är inte speciellt uppskattat. Så vi övar. För jag kan ju omöjligt ha en hund som inte kan posera. Hur skulle de se ut? Herregud. 

Bra sak med hund. Jag skrattar mycket mera. Speciellt igår när han kom ut ur en buske med en stor Berlinermunk i käften.
Mindre bra sak med hund. Jag hälsar på folk genom att vinka. Inte med handen längre. Utan med en svart kakkapåse.

9 comments:

 1. Välkommen till ett hundliv! Mest roligt ibland pinsamt och vissa dagar säger man saker i sitt huvud som låter ungefär så här; hur ser du ut som mössa? Kan man lämna dig i mammas postlåda och låtsas att man inte känner hunden... Hehe
  Kom ihåg bara att hålla i påsen så den inte flyger iväg och nästan träffar den du just har hälsat på :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Tack Johi. Ja alltså jag är ju en sån där galen tant som pratar högt med honom när vi är ute på promenad..

   Delete
 2. pg auto slot spin เปิดให้บริการ เกมออนไลน์ PG SLOT ที่นักการเล่นเกมสามารถเลือกใช้บริการ PG SLOT สมัคร ฝาก เบิกเงิน เครดิต ผ่านระบบอัตโนมัติเล่นเกมซึ่งนักเสี่ยงดวงทุกคน

  ReplyDelete