HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, June 30, 2014

Det är skönt att leva!

Det är en fin tid just nu. Det stormar nog och har sig emellanåt. Förändringar på plan jag inte kan påverka mentalt. Men jag ger mig inte. Och i hjärtat och själen finnes ro. Det viktigaste.

Så häftigt att få skörda frukten av all energi och tid som jag lagt. Fortfarande lägger. Varje dag. På att ifrågasätta. Genomskåda. Och parera automatiska gamla mönster där uppe i huvudet.

Mitt hjärta är precis där det ska vara. Det är hela tiden närvarande. Just nu. Dessutom är det öppet. Mer än huvudet någonsin tillåtit tidigare. Och jag känner mig så älskad. Så tillfreds och så oerhört tacksam.

Citerar Nina. "Inget fattas mej. Tänk. Tänk, att kunna konstatera det. En ynnest."

Måndagen. I bästa vännens långa fönster. Bästa!

Ps. Det är en fin vecka på gång. Valpkurs. Kundaliniyoga. Och healingkväll på Emmes Retreat. Flum i mängd och massor.

Ps.2. Vi kundaliniyogar på onsdag i Kronoby. Häng med!

7 comments:

  1. Ditt hjärta värmer även mitt. Tack du fina för lovelänkning!

    ReplyDelete
  2. replica bags in delhi great site a4f17j5x57 replica bags nancy visit the site h9u92t6j05 designer replica luggage replica bags canada my site m0i15t3k21 replica louis vuitton bags zeal replica bags reviews v1w04r3n72

    ReplyDelete