HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, June 7, 2014

TACK!

Härkkas i vääde! Mitt liv är fantastiskt just nu. Sådär underbart bubblande glädjefyllt att jag inte kan sitta still. Lyckan skjuter genom kroppen som en drog. Och tanken slår mig. Att någonting hemskt kommer att ske. Frågan. Får det vara så här perfekt. Dyker upp. 

Men vet ni. Just nu är allt helt ljuvligt. Jag är värd att vara den lyckligaste människan i världen. Jag är värd alla skratt som får mig att kippa efter andan. Alla ljumma sommarkvällar med de bästa av vänner. Stunder av fullständig bliss när jag busar med min hund. 

Kommer ihåg att Brene Brown pratade om det här fenomenet. När lyckan är som störst. Kommer tankarna på att det kommer att tas ifrån en. Hon menade att de som lever ett helhjärtat liv. Också får de här tankarna. Men de har ett antivirus. Ett vapen de sätter in när dessa tankar tar fart. De går all in med tacksamhet. 

Det tänker jag också göra. Och så utmanar jag er att idka lördagstacksamhet. Sprid lite tacksamhet runt er. På bloggen. Facebook. Instagram. Twitter. Hashtag tacksamhetslördag. 

Tack för att jag fick skratta igår så mina käkar värkte. Tack för människor med sjukt skön energi som smittar av sig. Tack för kramar. Ni vet när någon verkligen kan kramas. Ojoj. Det är ju så bra. Fick flera sådana omfamningar igår. Tack för att jag vågar vara mig själv och ibland även förstå att jag duger som jag är. 

Fortsättning följer på resten av mina sociala medier. Puss och Kram soulisar! 

ALL KÄRLEK! 


7 comments:

  1. Tsääärleek!
    Bara älskar allt det gottiga du sprider omkring dej nu, verkligen, du blomstrar!
    Wahe Guru Wahe Guru!

    ReplyDelete
  2. Tack själv Ela <3 De va nog veckans gapflabb o massor av skön enerigi. Ni e bara för härliga båda två :) Va så kul att se er <3

    ReplyDelete