HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, July 13, 2014

Hashtag livet e lääsh

På fredagen firade vi livet på min gård. Med alla de bästaste av människor. Ljuv musik. Lite bål och ett hångeltält. Blev det. Åtminstone för mig. En oförglömlig kväll. Så mycket kärlek. Och så jävla KUL! 
Tack alla inblandade. Tänk att jag får ha er i mitt liv. Är nog den rikaste kvinnan i världen. Förmögen på kärlek. Vad är nu bättre än de?!

Makku funderar.

Snygga smarta mammor på rad!

Bröderna Wiik ser ut att leka arga leken.

Hjärta!

Den yngsta gästen Ylva 12 dagar gammal.

Pia och Wendy. Sötnötar.

Snyggheter!

Hej Idun!

Oma kiva!

Galningar.

Sonia is kickin' it!

Vad vore en fest utan snygga karar?

Tom och Ped-Sam två fina fiskar.

Bästa bästisar!

PURE LOVE!

MORE PURE LOVE! 
PS. För mer partpics och filmer. Kolla instagram #jagvilltackalivetfest.

7 comments:

  1. Åååh hångel! Berätta mera :-)

    ReplyDelete
  2. Ser ut att ha varit en riktigt fin fest för livets och kärlekens skull! :)

    ReplyDelete
  3. Vilket roligt initiativ till fest å som du strålade på alla bilderna på insta. Vackra du, ha de gott i sommarsolen. :)

    ReplyDelete